La 12 ani îşi vinde părul cu 4.200 €

Ultima actualizare:

    Natasha Moraes de Andrade
Natasha Moraes de Andrade

Păr frumos, viaţă de coşmar. Natasha Moraes de Andrade e o adolescentă cu plete de 1,59 m. Fata, care nu s-a tuns niciodată, vrea să-şi vândă părul cu 4.200 de euro (18.377 lei), fiindcă a devenit sclava acestuia.

Natasha Moraes de Andrade este o fată săracă dintr-o suburbie a metropolei braziliene Rio de Janeiro. Părul ei superb, castaniu, a făcut-o celebră. Toată lumea îi spune să nu se tundă niciodată, însă ea nu îl mai poate suporta.Ca să-l spele are nevoie de 4 ore şi o întreagă sticlă de şampon pe săptămână.

"Cheltuim 500 de euro pe an pe şampon, ceea ce înseamnă o mulţime de bani pentru noi", se plânge mama Natashei. Adolescenta pierde zilnic o oră şi jumătate să-l pieptene. Când se aşază pe scaun, trebuie să aibă grijă să-l pună în poală. Deşi temperaturile urcă la Rio la 40°C, nu poate folosi ventilatorul, fiindcă îi prinde pletele.

La şcoală nu poate face nici un sport. Uneori, oamenii o opresc pe stradă ca să-i atingă părul. Natasha nu mai suportă chinul de a-şi întreţine pletele, vrea să-şi recapete libertatea de care se bucură prietenele ei. Aşa că a hotărât să se tundă scurt în curând, iar părul să-l vândă şi cu banii să-şi decoreze dormitorul.

Cum îşi întreţine podoaba

- se spală 4 ore pe cap - o oră și 30 de minute se piaptănă- consumă o sticlă de şampon o dată- trebuie să-l ţină în poală din cauza greutăţii

Ioana Marchiş voia 10.000 € pentru părul de 1,4 m

Băimăreanca Ioana Marchiş, de 31 de ani, n-a mai trecut pe la frizerie timp de 17 ani. În februarie 2010 ea s-a hotărât să-şi vândă părul lung de 1,4 metri cu 10.000 de euro (43.760 lei).

"Deja e un chin pentru mine. Îmi ia zilnic două ore să-l îngrijesc şi, cum am doi copii mici, nu mai am timp să am grijă de păr", spunea aceasta pentru Click!, precizând că s-a inspirat de la Lucia Paier, din Orăştie, care şi-a vândut părul cu preţul de 10.000 euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net