Jucării sexuale cu aromă de hamburgeri şi cartofi prăjiţi! Un patron danez a dat lovitura cu restaurantul în care pune la dispoziţia clienţilor lui meniuri cu „cadouri” fierbinţi.


„Cumperi meniul zilei şi primeşti un vibrator!” Este ideea incredibilă a unui student danez, care a vrut să dea lovitura în afaceri. Patronul celui mai popular restaurant din Copenhaga, Mathias Kaer, de 27 de ani, a reuşit să atragă sute de clienţi în doar şapte luni, oferindu-le gurmanzilor... ceva în plus.

restaurant.jpg

„Hot Buns” primeşte clienţi de toate vârstele

„Hot Buns” este o combinaţie între fastfood şi sex-shop, în care chelneriţele pun la dispoziţia clienţilor diverse jucării sexuale. Astfel de surprize au loc doar după lăsarea întunericului, pentru ca jucăriile să nu ajungă pe mâinile minorilor. După ce şi-au potolit foamea, ei îşi pot alege de pe un panou din spatele restaurantului accesoriul preferat. Îmbrăcate sumar, ospătăriţele sunt instruite temeinic înainte, pentru a oferi şi consiliere celor care se hotărăsc să alunge monotonia din dormitor.

patron.jpg

Patronul restaurantului, Mathias Kaer, este foarte încântat de succesul lui

Kaer se laudă că deţine primul astfel de local din lume. „Au trecut pragul restaurantului atât bărbaţi, cât şi femei. Iar la sfârşit de săptămână oferim clienţilor şi show-uri erotice”, a completat el, pentru „The Copenhagen Post”.

 
 
Loading...