Moare dacă nu se îmbracă în ponei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mare e grădina lui Dumnezeu! Unii fac trei paşi înapoi când o pisică neagră la taie cale, alţii consideră ceva normal să se creadă cai şi să se comporte ca atare.

Australianca Anne S., de 40 de ani, se costumează în fiecare zi într-un costum de ponei şi, cu zăbala în gură, se înhamă la trăsură. Femeia găseşte plăcere maximă când nechează şi joacă rolul unui cal. Iar dacă nu-şi satisface dependenţa, australianca intră în sevraj, transpiră îngrozitor şi tremură din toate încheieturile. Anne, de meserie specialist IT, nu-şi găseşte liniştea, dacă trece o zi fără să-şi joace rolul.

„Femeia-ponei" şi-a petrecut jumătate din viaţă trăind exact ca un ponei. Anne colecţionează încă din adolescenţă ponei de jucărie, iar cu timpul pasiunea ei s-a transformat în nebunie. Ce bărbat ar vrea s-o călărească? Oare s-ar mulţumi să-i amuze pe copii la diferite aniversări? Cazul femeii a fost prezentat într-un documentar, "Strict interzis", difuzat pe Discovery Channel, în fiecare vineri, de la ora 22.00.

Mănâncă numai «specialităţi» pe bază de pământ

Bucătarul Toshio Tanake, de 68 de ani, se bucură de un succes uriaş cu restaurantul său datorită mâncărurilor sale care conţin un ingredient ce ar putea provoca greaţă multor persoane, şi anume, pământ.

Se îngraşă să aibă mai multă piele de tatuat

Gabi B., de 48 de ani, care are 285 kg, visează să se îngraşe şi mai mult, pentru a-şi mări suprafaţa de piele de tatuat. Femeia doreşte să-şi picteze pe întregul corp un fluture imens.

Jumătate din viaţă şi-o petrece ca mumie

Jamie R. este un vânzător de 35 de ani care petrece până la 12 ore pe zi ca mumie, înfăşurat din creştet până în tălpi în bandă adezivă care-i restricţionează libertatea de mişcare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net