Actorul Noel Clarke (45 de ani), cunoscut pentru rolul lui Mickey Smith din serialul "Doctor Who” şi rolul lui Sam din trilogia ”Kidulthood”, ”Adulthood” şi ”Brotherhood”, filme pe care le-a scris şi regizat, a pierdut premiul BAFTA, după ce 20 de femei l-au acuzat recent de hărţuire sexuală.


Academia Britanică de Film şi televiziune, care acordă anual premiile BAFTA pentru realizări deosebite în domeniu, a luat decizia de a-i suspenda premiul, din cauza acestor acuzaţii de hărţuire sexuală. Acuzaţiile de hărţuire sexuală au apărut la numai câteva săptămâni după ce forul i-a acordat trofeul pentru contribuţia extraordinară la cinematografia britanică. Clarke neagă „vehement” că ar fi avrut vreodată un comportament sexual neadecvat.
”Într-o carieră de 20 de ani, am pus diversitatea în prim-planul muncii mele şi niciodată nu a fost făcută vreo plângere la adresa mea. Dacă cineva care a lucrat cu mine s-a simţit vreodată inconfortabil sau jignit, îmi cer sincer scuze”, a scris actorul într-un comunicat remis presei.

 
 
Loading...