Spune că are cea mai plăcută slujbă din lume! Britanica Cara Houiellebecq, de 33 de ani, are 15 orgasme pe săptămână şi un câştig de 15.000 de lire (circa 84.000 de lei) pe an pentru a testa vibratoare.


Tânăra Cara Houiellebecq din Gain­sborough, Marea Britanie, este profesionistă în domeniul testării jucăriilor sexuale.
Are în birou peste 2.000 de vibratoare trimise de companiile care le produc. Pe toate le-a testat şi a scris impresiile pe blogul ei de pe Internet.

Asta este meseria ei şi îi place foarte mult. Nu ar face altceva pentru nimic în lume.
A început să testeze jucării sexuale în urmă cu cinci ani, după ce şi-a abandonat slujba de funcţionar la bancă. “E o slujbă extraordinară. Nu mă plictisesc niciodată testând vibratoare şi mă aleg şi cu plăcere. Jucăriile sexuale au făcut mereu parte din viaţa mea. Am găsit slujba ideală să fiu plătită cu bani frumoşi numai ca să le testez şi să-mi spun părerea. Numeroşi prieteni şi cititori ai blogului îmi cer părerea ce să folosească”, spune Cara.
Partenerul său de viaţă, Darren, de 37 de ani, nu e deranjat de slujba ei. Ba mai mult, o ajută la testarea jucăriilor pentru bărbaţi. Amândoi au grijă numai ca cei doi copii ai lor, unul în vârstă de 9 ani şi celălalt de 1 an şi 7 luni, să nu afle niciodată cu ce se ocupă mama lor.
Succesul de care se bucură în profesia sa i-a adus şi premii. În februarie 2012, Cara a fost desemnată cea mai bună jurnalistă erotică din Marea Britanie.

Notează cu atenţie impresiile după ce foloseşte fiecare jucărie sexuală

Notează cu atenţie impresiile după ce foloseşte fiecare jucărie sexuală

 

 
 
Loading...