„Solo per due" (Doar pentru doi) este cel mai mic restaurant din lume: are doar o masă şi este disponibil doar pentru două persoane. Preţul unei cine la cel mai intim restaurant din lume este de 250 de euro de persoană.


Te-ai săturat să aştepţi minute în şir să-ţi preia chelnerul comanda? Restaurantul „Solo per due" a găsit soluţia ideală ca să te poţi bucura de o masă liniştită, în care atenţia întregului personal este concentrată asupra ta şi a persoanei de lângă tine. Aflat la circa 68 km de Roma, în satul Vacone, acesta a devenit atracţia îndrăgostiţilor din Italia.


Clienţii au posibilitatea de a face o rezervare cu mult timp înainte de a lua masa. Însă ei trebuie să reconfirme venirea cu şapte zile înainte de data aleasă, când sunt puse la punct ultimele detalii: se alege meniul, desertul, vinul, muzica de fundal şi florile. Preţul unei cine la celebrul restaurant este un pic cam piperat: 250 de euro de persoană (circa 1.200 de lei), dar nu include vinul sau şampania. De asemenea, la cererea clienţilor, sunt realizate spectacole pirotehnice personalizate, contra cost. Restaurantul, care este deschis pentru prânz şi cină, primeşte peste 1.500 de persoane anual.

Cina se serveşte într-un salon de lux, în faţa şemineului


 
 
Loading...