O profesoară din Singapore şi-a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare topless, deşi era prietenă pe reţeaua de socializare cu mai mulţi elevi de-ai săi.


Profesoara i-a criticat de asemenea pe părinţii care cred că au dreptul să-i ceară întrevederi după orele de curs, având impresia că cei cu meseria ei au liber mereu. Spre uimirea multora, mesajul ei era plin de greşeli gramaticale.

"Unii părinţi cred că profesoarele sunt libere 24 de ore din şapte zile", a scris ea, ataşand câteva fotografii indecente.

Imaginile cu profesoara dezbrăcată au atras imediat revolta părinţilor, care au ţinut să-i atragă atenţia că puştii în vârstă de opt ani nu ar trebui să fie nevoiţi să o vadă în asemenea ipostaze.

"Sunt elevi care au cont de Facebook, e normal ca un copil de opt ani să o vadă pe jumătate dezbrăcată? Nu cred. Cine s-ar fi aşteptat de la o profesoară ce părea atât de studioasă să aibă îndrezneala să facă asemenea poze şi să le mai şi posteze pe internet?", s-a întrebat retoric Jane, mama unuia dintre elevii profesoarei indecente.

Loading...
Citeste tot despre: