Proxenet român, condamnat la 15 ani de închisoare în Marea Britanie

Ultima actualizare:

Bărbatul a obligat o tânără de 23 de ani să se prostitueze. Fata îi fusese vândută chiar de către tatăl şi fratele ei. Cei doi, Bogdan Nejloveanu, respectiv Marius Nejloveanu, erau la rândul lor traficanţi şi au scos şase fete “la vânzare”, printre care şi tânăra de 23 de ani. Fata a fost cumpărată de Marcel Vasile în anul 2008. Românul era încă de atunci căutat pentru  pentru trafic de fiinţe umane în Spania.

După un întreg calvar, tânăra a reuşit să scape din mâinele proxenetului şi a fugit în ţară, unde l-a reclamat atât pe el, cât şi pe tată şi frate. Tatăl şi fiul Nejloveanu au fost arestaţi în 2011, dar Vasile a fost eliberat, exercitând presiuni asupra victimei.

Vasile a fost extrădat din Spania în decembrie 2012, pe baza unui mandat de arestare european. Proxenetul a fost caracterizat de către detectivul britanic Colin Ward drept o persoană “calculată, cu caracter ameninţător, fără pic de remuşcare”, informează Daily Mail. Nici în sala de judecată, inculpatul nu a dat semne că ar regreta ceva. Acum, bărbatul a fost încarcerat şi îşi va petrece următorii cincisprezece ani într-o închisoare din Marea Britanie.

Marcel Vasile este recidivist. El a fost deja condamnat pentru trafic de persoane în scopuri sexuale în România, în 1996.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net