O anchetă jurnalistică efectuată de BBC a dezvăluit o grupare criminală formată din români. Aceștia profită de legalizarea recentă a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în Marea Britanie, informează Mediafax.


O jurnalistă a BBC a pretins că este imigrantă ilegală şi vrea o căsătorie de formă pentru a rămâne în Marea Britanie, în timp ce un alt reporter a însoţit-o prezentându-se drept unchiul acesteia.

Peter şi Ricardo, liderii grupării, s-au lăudat reporterilor că au „aranjat” astfel de căsătorii „de multe ori”. Ei au oferit două potenţiale soţii, ambele subliniind clar că nu sunt lesbiene, dar sunt dispuse să pretindă acest lucru şi să se căsătorească pentru bani cu oricine.

Una dintre fete, Alexandra, a declarat că a organizat şase astfel de căsătorii anterior şi că ştie cum să îi mintă pe ofiţerii serviciului pentru imigrări. „Trebuie să declarăm că locuim împreună ... Acest lucru nu se va întâmpla, dar aşa trebuie să declarăm”, afirmă ea.

Alexandra a spus, de asemenea, că poate aranja o sesiune de fotografii „romantic” cu ea şi jurnalista sub acoperire, care să convingă autorităţile că sunt într-o relaţie serioasă, adăugând: „ne vom ţine de mână, ne vom îmbrăţişa ... trebuie”.

Liderul grupării, Ricardo, susţine că nu a avut niciodată probleme cu poliţia sau cu serviciul pentru imigrări. El susţine că este mai uşor de aranjat căsătorii false între persoanele de acelaşi sex decât în cazul unor cupluri heterosexuale. „Spui: sunt gay. Şi nici o întrebare pentru tine. Este uşor pentru gay”, afirmă el.

Ca urmare a acestor dezvăluiri, autorităţile britanice au promis o anchetă pentru descoperirea eventualelor căsătorii aranjate între persoane de acelaşi sex.

 

Loading...