S-a speriat atât de tare că va fi pedepsită la şcoală încât a făcut infarct!

Ultima actualizare:

Tabatha McElligott, în vârstă de 17 ani, a plecat de la şcoală cu o prietenă, în timpul unei ore opţionale, pentru a-şi cumpăra ceva de mâncare.

Însă, în momentul în care fetele au fost prinse de un profesor, Tabatha s-a panicat atât de tare şi din cauza unei probleme la inimă care nu era descoperită a făcut infarct.

Cadrele didactice au sunat la salvare care a venit imediat şi medicii au resuscitat-o pe tânără înainte să o ducă la spital.

«Am fost şocată când am aflat că făcusem infarct. Aveam doar 17 ani. În mintea mea, înfarct făceau doar persoanele supraponderale şi mature, nu adolescenţii.

Nu am avut niciodată probleme la şcoală, aşa că am fost îngrozită în momentul în care s-a ţipat la noi şi evident, inima mea nu a putut face faţă presiunii», a povestit Tabatha.

Ea suferea de o boală rară la inimă care-i făcea sângele din jurul cordului să pompeze greşit, iar medicii au spus că doar 10% din cei care suferă de asta supravieţuiesc dacă nu sunt diagnosticaţi de la naştere.

Tânăra a suferit o operaţie pe cord deschis şi supravieţuieşte datorită unui cocktail de medicamente care-i fac sângele să circule.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net