A «spart» 16.500 $ să aibă unghiile astea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are unghii de 36 de centimetri şi le vrea şi mai lungi! LaRue Drummond le consideră copiii ei şi cheltuieşte o avere să le întreţină. Timp de opt ani, de când nu şi-a mai tăiat unghiile, îngrijirea lor a costat-o 16.500 dolari.

Toată lumea o întreabă cum se descurcă la WC cu asemenea "gheare", dar nu se supără. Le răspunde tuturor: "La fel de bine ca şi voi!". LaRue Drummond, de 54 de ani, din Perth Amboy, New Jersey (SUA), spune că a învăţat să facă toate treburile fără să-şi strice mult-iubitele unghii uriaşe, care au costat-o până acum cât o maşină. Ca să le curăţe, are nevoie zilnic de 30 de minute.

Ca să le dea cu ojă, o costă 165 dolari (circa 540 lei) şi trebuie să rabde câte 12 ore pe scaun în salon, până ce manichiurista reuşeşte să i le vopsească. Alege de fiecare dată manichiuri complicate şi costisitoare, adevărate opere de artă. Ţine la unghii ca la ochii din cap, de aceea este foarte atentă când spală vasele, să nu le rupă. Apasă tastele telefonului cu articulaţiile degetelor.

Unghiile au lungimi de 36 cm

simeon stalpnicul png

Cele mai mari probleme le are când îşi leagă şireturile şi bijuteriile, dar le roagă pe fiicele ei, Terrance (40 de ani), Kahlilah (34 de ani), Tashana (32 de ani) şi Venitta (28 de ani), s-o ajute. Acum că ele au crescut, pentru LaRue, unghiile sunt copiii ei. Pe cea mai lungă dintre ele a numit-o Miss Attitude. În copilărie, ea obişnuia să le ronţăie până ce îi sângerau degetele. După ce, la vârsta de 13 ani, a văzut o femeie cu unghii lungi, a devenit obsedată în a o imita.

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume

Cântăreaţa americană Chris Walton ( 47 de ani) e femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Ea nu le-a mai tăiat de 18 ani. ­Unghiile acesteia, puse cap la cap, măsoară 6 metri, fiecare unghie având, în medie, 60 de centimetri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net