VIDEO A pierdut 40 de milioane de dolari pentru că şi-a bătut logodnica

Ultima actualizare:
Anunţul făcut luni de Baltimore Ravens
Anunţul făcut luni de Baltimore Ravens

Ray Rice a reuşit să de-a cea mai scumpă palmă din istorie. Faptul că a fost surprins de camerele de supraveghere lovindu-şi logodnica în lift, a atras o măsură extremă din partea şefilor clubului de fotbal american Baltimore Ravens care i-au reziliat contractul acestuia.

Jestul necugetat şi regretabil pe care l-a jucatorul de footbal american într-un lift din Atlantic City a stârnit a adevărată avalanşă de reacţii peste ocean. De la oameni simpli care au dezaprobat gestul pe Twitter sau Facebook , până la preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, toţi au căzut de acord asupra faptului că aceste manifestări de violenţă domestică sunt inacceptabile şi trebuie condamnate. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a emis în numele preşedintelui o declaraţie pe acest subiect: "Preşedintele este tatăl a două fiice şi ca orice alt american crede cu tărie că aceste manifestări de violenţă domestică este inacceptabil şi nepotrivit într-o ţară civilizată. Un bărbat adevărat nu loveşte o femeie fie că acest gest necugetat se petrece în public sau în intimitatea casei. Stoparea violenţei în familiile americane este ceva mult mai important decât fotbalul şi suntem obligaţi să facem acest lucru".

Imediat după această declaraţie venită din Biroul Oval de la Washington, conducerea echipei la care Ray activa a decis să-i rezilieze contractul de jucător profesionist, drept urmare jucătorul pierde suma de 40 de milioane de dolari pe an. Această decizie a fost postată şi pe contul de Twitter al formaţiei.


    Anunţul făcut luni de Baltimore RavensFoto Twitter
Anunţul făcut luni de Baltimore RavensFoto Twitter

Mai jos puteţi vedea clipul în care sportivul îşi loveşte iubita care cade inconştientă pe podeaua liftului. Vă avertizăm că sunt imagini care vă pot afecta emoţional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net