A gândit planul evadării în cele mai mici detalii şi aproape că a reuşit. Însă a uitat un mic aspect: gaura din perete era prea mică pentru un ditamai zdrahonul de 100 de kile! Brazilianul Rafael Valadao a scris o filă glorioasă în istoria închisorii din oraşul Ceres, după ce a rămas fixat în zid.


Prizonierul Rafael Valadao închis în închisorea din oraşul brazilian Ceres a vrut, împreună cu cei trei colegi de celulă, să evadeze. Astfel, ei au săpat o gaură în peretele care despărţea celula lor de coridorul închisorii care ducea spre ieşire.

Jumătate prizonier...

CLIIMA20121206_0057_1.jpg

Nici gardienii nu se pot abţine să nu râdă când îl văd pe prizonier blocat în zid

După ce primul dintre ei, subţirel şi zvelt, a reuşit să iasă prin gaură şi să evadeze, Rafael, a reuşit să o înfunde, spre disperarea celolalţi colegi de celulă.

... jumătate liber

CLIIMA20121206_0058_1.jpg

Nici gardienii nu se pot abţine să nu râdă când îl văd pe prizonier blocat în zid

Puşcăriaşul de 100 de kilograme, a rămas blocat de la bust în jos celulă, în ciuda opintelilor colegilor care îl împingeau afară. Gaura fusese săpată cu ajutorul unei bare metalice, în ultimul an de zile. După câteva ore de chin, prizonierul s-a resemnat şi a aşteptat cuminte venirea gărzii. A răsuflat uşurat când au venit gardienii care au pufnit în hohote de râs. Când s-au liniştit Rafael a fost transportat la spital cu o coastă ruptă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: