Fac sediu de 17 miliarde pentru o singură salariată

Ultima actualizare:

Anul trecut, Primăria Târgu-Cărbuneşti a hotărât construirea unui nou sediu pentru Serviciul de Evidenţă a Persoanelor, întrucât cei opt angajaţi erau nevoiţi să stea înghesuiţi în două încăperi din clădirea Poliţiei.

Exact când noul sediu care "înghite" 17 miliarde de lei vechi, era ridicat, Guvernul a aruncat "bomba": se trece la restructurarea bugetarilor!

„Erau opt salariaţi, din care lucrau doar şase, întrucât doi se află în concediu pentru creştere a copilului. Patru dintre cei şase se află în preaviz, unul a fost mutat la Starea Civilă. N-avem decât să mutăm şi Poliţia Locală în acelaşi sediu, ca să fie 15 angajaţi", a explicat Ion Fugaru, viceprimarul din Târgu-Cărbuneşti.

Angajaţii consideră inutilă investiţia, dacă s-au făcut restructurări. „Nu ştiu cum se va descurca, pentru că abia facem faţă acum. Lucrăm opt ore neîntrerupt, abia mai respirăm", a spus Victoriţa Apostolu, referent aflat în preaviz.

Necazul salariatei rămase este volumul mare de muncă pe care vor fi obligate să îl depună de acum încolo.

„Nu se va putea face faţă şi voi fi nevoită să închid uşile. Nu am timp nici de pauză de masă, iar 67.000 de persoane din 20 de comune şi două oraşe au nevoie de serviciile noastre", spune Mihaela Dimulescu, şef-serviciu, singura angajată rămasă pe post. Deja, din suma alocată construirii clădirii s-au plătit 10 miliarde de lei vechi.

«Am stors bugetul ca pe lămâie!»

"Valoarea totală a investiţiei este de 17 miliarde de lei vechi, din care am plătit deja 10. Acum nu mai putem să dăm înapoi şi aşteptăm să primim totul la cheie, pentru ca apoi să aducem şi mobilierul. Am stors bugetul ca pe lămâie. Am tocat zece miliarde până acum. Oare nu e păcat de această investiţie ca să o ţin de mobilă în Cărbuneşti?", Mihai Mazilu, primarul din Târgu-Cărbuneşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net