«Fetele mi-au admirat rochia Delta Dunării»

Ultima actualizare:

Fetelor de la Miss Universe nu le place trompeta. Ştiu că zâmbiţi acum, dar şi eu am fost la fel de surprinsă ieri dimineaţă.

M-am gândit să le pun la sistemul audio din hotel o nouă melodie şi am ales „I like the trumpet", o altă creaţie de succes a houserilor români. Numai că, surpriză. Fetele nu au vrut să danseze şi au spus că lor nu le place trompeta.

Aşa că am dansat din nou pe Morena. Ziua a continuat cu repetiţii şi cu prezentarea rochiei de inspiraţie naţională în faţa hotelului.

A fost foarte multă lume şi, din manifestările de simpatie ale celor din jur, cred că rochia mea, „Delta Dunării", le-a plăcut. Dar gândul meu a fost toată ziua la părinţi.

Au venit de două zile în Las Vegas şi ieri m-am văzut cu ei. Doar două minute, dar a fost de ajuns ca mie şi mamei să ne dea lacrimile.

Totuşi, mă simt bine să îi ştiu în acelaşi oraş cu mine. Seara am avut parte de o nouă veste surprinzătoare din partea uneia dintre concurente.

Este virgină. Până aici nu ar fi nimic ciudat. Dar s-a înscris în concurs sperând că va fi văzută şi remarcată de Eminem. Cu el ar vrea tânăra să-şi petreacă prima noapte de dragoste. Numele nu i-l dau pentru că nu ar fi corect, dar nu îmi vine nici acum să cred ce mi-a zis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net