Fiul de poliţist care a împuşcat în cap o fată se iubeşte cu cea mai bună prietenă a victimei

Ultima actualizare:

Emilia Popa (20 de ani), iubita lui Ionuţ, este din aceeaşi localitate cu Alexandra Iancu, Celaru, şi stă la mică distanţă de casa victimei.

Cei doi sunt într-o relaţie de aproape doi ani de zile, încă de dinainte de tragedie. "Alexandra le-a făcut cunoştinţă şi era aşa de bucuroasă, ne spunea tot timpul că sunt un cuplu minunat. Era aşa de fericită când îi vedea că se înţeleg bine... ", ne-a spus Mihai Iancu, tatăl Alexandrei.

Şi-au recunoscut sentimentele

Intervievaţi de către reporterii Adevărul de Seară, în urmă cu câteva luni, Ionuţ şi Emilia ne-au mărturisit că ţin enorm unul la altul.

Ca o confirmare, cei doi sunt văzuţi destul de des împreună, plimbându-se la braţ pe străzile Craiovei, semn că flacăra dintre ei nu s-a stins. "Da, ţin la Ionuţ", sunt cuvintele Emiliei.

Ionuţ a susţinut cele spuse de cea mai bună prietenă a Alexandrei şi a zis că nu s-ar mai separa de aceasta. "De ce ne-am despărţi, dacă ne înţelegem bine?", se mira Ionuţ, întrebat dacă s-a gândit, după moartea Alexandrei, să întrerupă relaţia cu Emilia, pe motiv că era prietenă cu victima.

"Nu ştiu cum rezistă părinţii Alexandrei"

Sătenii din localitatea Celaru spun că îi văd împreună aproape tot timpul. "Nu ştiu cum rezistă părinţii Alexandrei când copiii ăştia trec pe stradă. Eu nu aş suporta. Mă mir că mai au inimă să îndure atâtea, după câte s-au întâmplat, şi nu au făcut vreuna", ne-a spus o vecină a familiei Iancu.

Emilia Popa (20 de ani) şi Alexandra Iancu, tânăra de 19 ani care a fost împuşcată de Ionuţ Dinu, au fost colege de la grădiniţă până în clasa a VI-a. Familia Alexandrei spune că fetele au menţinut legătura şi că erau ca surorile, fapt recunoscut de Emilia.

Înainte de tragedie, Alexandra i-a făcut cunoştinţă lui Ionuţ cu Emilia. Cei doi s-au plăcut şi, la scurt timp, au format un cuplu. Relaţia lor durează şi în prezent.

CITEŞTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net