Fiul lui Kim Jong-Il a fost desemnat succesor al liderului nord-corean

Ultima actualizare:

Partidul Muncitorilor a utilizat acest document ca "instrument de lucru" destinat militanţilor, în august, precizează cotidianul japonez, citând surse nord-coreene. Publicaţia japoneză afirmă că a avut acces la fragmente din acest document, transmite Mediafax.

Regimul comunist pregăteşte o reuniune extraordinară a partidului, în vederea transferării puterii de la Kim Jong-Il, în vârstă de 68 de ani, către cel de-al treilea fiu al acestuia, Jong-Un, în vârstă de 27 de ani.

Sesiunea, programată iniţial pentru prima jumătate a lunii septembrie, a fost amânată din cauza inundaţiilor care au devastat ţara, potrivit presei sud-coreene.

Documentul precizează că Jong-Un a primit de la părinţii săi "o educaţie revoluţionară şi de autoritate", "calităţi necesare" pentru continuarea revoluţiei. Kim Jong-Il a depus toate eforturile pentru a-i oferi fiului său "calităţile de mare conducător şi om de stat remarcabil, care excelează, în acelaşi timp, în arta scrisului şi a sabiei".

Potrivit fostului senator japonez şi luptător profesionist Antonio Inoki, nord-coreenii ştiu că Jong-Un este moştenitorul dictatorului. Inoki, care a fost prezent vineri, la Phenian, la ceremonia de deschidere a unui festival, a declarat însă că nu a văzut fotografii sau portrete ale acestuia afişate în timpul evenimentului. Inoki a apreciat că reuniunea partidului comunist va avea loc chiar înainte de cea de a 65-a aniversare de la înfiinţarea partidului, marcată la 10 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net