Furioşi pe Hagi, fanii Galatei au plecat de la stadion cu zeci de scaune rupte

Ultima actualizare:

Potrivit sursei citate, fanii au procedat astfel în semn de protest faţă de conducerea clubului şi de jucători.

"Măcar să nu fi pierdut acest ultim meci pe Ali Sami Yen. Era un meci de adio. Conducerea şi jucătorii sunt responsabili pentru această ruşine", au declarat unii suporteri.

Fanii echipei Galatasaray au început să rupă scaune din tribune şi să le arunce în direcţia terenului încă din minutul 80 al partidei cu Genclerbirligi.

"Voci ce au cerut demisia, fluierături, scaune rupte şi fotbal mediocru...", a caracterizat ajansspor.com partida de sâmbătă seară, în timp ce Takvim a scris că Galatasaray a avut "un adio trist" pe stadionul Ali Sami Yen.

"Galatasaray, care a început prost sezonul, a fost învinsă de Genclerbirligi în ultimul meci de campionat pe arena Ali Sami Yen, care a fost inaugurată în 1964, şi şi-a supărat din nou suporterii", menţionează jurnalul turc.

Galatasaray, echipă antrenată de Gheorghe Hagi, a fost învinsă, sâmbătă, pe stadionul Ali Sami Yen, cu scorul de 2-0 (2-0), de echipa Genclerbirligi, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Turciei. Din 2011, Galatasaray va juca partidele de pe teren propriu pe un stadion nou, Turk Telekom Arena, care va fi inaugurat la 15 ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net