"Centrul medical este pe cale să fie deschis, dar nu avem aprobat protocolul cu Universitatea Bucureşti. Actele sunt întocmite, dar întârzie semnarea. Fără acest protocol nu putem face nimic", a declarat Marius Savu, directorul Adminstraţiei Spitalelor a Municipalităţii.


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, în luna august, cu ocazia unei vizite de lucru în complexul studenţesc Regie, că de la 1 octombrie, va funcţiona în această zonă un centru medical destinat tuturor studenţilor cazaţi în acest complex.

Centrul medical este un proiect mai vechi al lui Sorin Oprescu, încă de pe vremea în care era director la Spitalul Universitar, lucrările de amenajare fiind abandonate din 2005.


Municipalitatea va aloca bani pentru finisarea şi dotarea celor patru cabinete medicale, două dintre ele pentru medicină generală şi alte două care vor funcţiona cu medici specialişti în domeniile ORL, ginecologie şi oftalmologie. Studenţii se pot adresa direct medicilor, fără a avea nevoie de recomandări speciale.

În apropierea centrului medical a fost amenajat şi un teren de sport.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: