A intrat cu TIR-ul într-o casă!

Ultima actualizare:

    Maşina a rupt şi ţeava de gaze a casei
Maşina a rupt şi ţeava de gaze a casei

Un şofer de tir a intrat cu maşina într-o casă din localitatea dâmboviţeană Adânca, unde a distrus ţeava de gaz şi o cameră a locuinţei. Ulterior a fost necesară intervenţia poliţiştilor pentru a-l calma pe bărbat, care era beat şi care a devenit violent la vederea jurnaliştilor, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs pe DN 72, Ploieşti-Târgovişte, unde tir-ul a distrus zidul unui imobil şi a ajuns în sufrageria casei.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpulung Muscel, venea de la Brăila, iar în urma verificării cu etilotestul s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1, 07 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat.

În zonă a sosit imediat un echipaj de pompieri, care a izolat perimetrul până la venirea angajaţilor Distrigaz deoarece maşina a rupt şi ţeava de gaze a casei.

Revoltaţi, vecinii familiei păgubite au împiedicat plecarea echipajului de la Ambulanţă sosit la faţa locului până când şoferului vinovat nu i-a fost verificată alcoolemia. La rândul său, şoferul a devenit violent la vederea jurnaliştilor, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru calmarea bărbatului şi a localnicilor.

Poliţiştii i-au întocmit şoferului dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net