Iovan: «N-a mai vorbit nimeni cu Mutu»

Ultima actualizare:

România abordează cel mai greu meci al preliminariilor fără cel mai valoros jucător al ei, Mutu, care mai are încă o lună de suspendare.

De la ultimul meci al „Briliantului" sub tricolor a trecut un an, iar în acest timp n-a mai ţinut nimeni legătura cu el de la naţională.

„N-a mai vorbit nimeni cu el, el e supărat acum din cauza a ce i s-a întâmplat la club şi e bine să-l lăsăm să-şi revină. Trebuie să vedem cum reintră după suspendare, cum se adaptează, despre Mutu să vorbim după ce va începe să joace din nou", spune Iovan, care neagă că ar fi avut vreun conflict cu vârful Fiorentinei.

„Mutu s-a certat pe teren cu Piţurcă în turneul din SUA, cu mine n-a avut nicio problemă. Îmi aduc aminte că la meciurile cu Cehia şi Olanda, spre exemplu, am colaborat foarte bine, se uita la jocurile adversarelor, era foarte concentrat şi preocupat", mai afirmă Iovan.

Euro 2012 va costa 42 de miliarde de euro

*"Stabilirea programului meciurilor este un mare pas înainte în organizarea Euro 2012. Totuşi, a mai rămas mult de muncă", a spus preşedintele UEFA, Michel Platini.

*Asigurările date de oficialii forului european vin după ce, cu câteva luni în urmă, apăruseră zvonuri privind mutarea turneului final în Germania şi Ungaria.

*27 de miliarde de dolari va investi Polonia până în 2012 în lucrări de infrastructură pentru a face faţă cerinţelor UEFA.

*15 miliarde de euro va fi valoarea investiţiilor din Ucraina, rămasă în urmă cu respectarea termenelor promise. Principalele probleme au apărut la construirea stadioanelor din Kiev şi Lvov, în modernizarea aeroporturilor şi gărilor, precum şi în construirea de hoteluri.

*Turneul din Ucraina şi Polonia este ultimul Campionat European care se va desfăşura în formatul cu 16 echipe. Turneul final din 2016 din Franţa va avea la start 24 de formaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net