Licitaţie! Tricoul lui Tamaş, cumpărat cu 600 de lei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul dinamovist Gabriel Tamaş a venit în sprijinul campaniei „Din inimă pentru copii” cu un tricou al actualei sale formaţii, West Bromwich Albion. 

Marţi, 16 martie 2010- 600 de lei pentru tricoul lui Tamaş

Tricoul lui Gabi Tamaş a ajuns la un dinamovist care iubeşte copiii, aşa cum a sperat. Marian Dumbravă, din Bucureşti, a dat 600 de lei, fiind ultimul care a licitat pentru tricoul formaţiei West Bromwich Albion.  „Important e ca banii daţi pe el să ajute această campanie”, a spus fotbalistul.

Luni, 15 martie 2010- S-a vândut tricoul lui Tamaş!

Cu ce sumă încă nu ştim, deoarece licitaţia s-a închis la miezul nopţii, mult după închiderea ediţiilor. Cea mai mare sumă oferită a fost 600 de lei. Vă vom spune mâine cine şi cu cât a cumpărat tricoul fostului dinamovist.

Vineri, 12 martie 2010 - Mai puteţi licita încă două zile!

Fanii lui Gabriel Tamaş mai au la dispoziţie mai puţin de 48 de ore pentru a licita pentru tricoul donat de acesta campaniei «Din inimă pentru copii». Aşa că, dacă vreţi tricoul fotbalistului de la West Bromwich Albion, nu mai staţi pe gânduri şi licitaţi! Ultima ofertă este de 550 de lei, iar licitaţia se va închide mâine, la miezul nopţii.

Joi, 11 martie 2010 - Ultima sumă licitată a fost de 550 de lei

Microbiști din toată țara, grăbiți-vă dacă vreți tricoul lui Gabriel Tamaș, fotbalist la West Bromwich Albion! Mai aveți la dispoziție pentru a licita pentru tricoul pe care fostul dinamovist l-a purtat o singură dată într-un meci al actualei sale formații WBA. Ultima ofertă primită a fost suma de 550 de lei.

Miercuri, 10 martie 2010 -Licitaţia «s-a înţepenit» la 450 de lei

Tricoul donat de fotbalistul Gabriel Tamaș a rămas înţepenit la suma de 450 de lei. Ieri, nici un fan dinamovist nu a mai licitat peste această sumă, deşi nu e de ici de colo să ai în colecţie un tricou de la West Bromwich Albion, actuala formaţie a lui Tamaş. Vom vedea ce se mai întâmplă până duminică noaptea, când se închide licitaţia.

Marţi, 09 martie 2010- Cine vrea tricoul lui Tamaş?

UPDATE: Suma oferită pentru tricoul lui Gabi a urcat la 450 de lei. Mai puteţi licita până duminică noaptea, la ora 12.00!

Fotbalistul Gabriel Tamaș s-a alăturat campaniei «Din inimă pentru copii» și a donat un tricoul al actualei sale formații, West Bromwich Albion.

Dorinţa lui Gabriel e ca tricoul să fie purtat de un fan al ehipei Dinamo.

«Dar ceea ce contează este ca acești bani să ajute micuții care nu au posibilitatea să se bucure de copilărie din cauza bolilor», a spus Tamaș.

La închiderea ediției, tricoul a fost ofertat până la 250 de lei.

Tamaş a purtat tricoul o singură dată, la ultimul meci al formaţiei sale şi ar vrea ca el să ajungă la un dinamovist. „Important e însă ca banii care se vor da pe el să ajute această campanie", a declarat Tamaş.

Licitează aici pentru tricoul donat de Tamaş

Cine oferă mai mult?

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 cu textul: Ofer (suma de bani) pentru tricoul donat de Tamaş sau intră pe site la www.click.ro, crează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

Click aici şi vei vedea spotul umanitar realizat de Antoanela Lazarus şi difuzat gratuit de OTV, în timpul emisiunilor «Casa Verde» (duminică, ora 11.45) şi al matinalului «Zori de zi»

Implică-te în campania "Din inimă pentru copii"

ACUM puteţi dona 2 Euro pentru copiii bolnavi, prin trimiterea unui SMS la 890 în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote (nu se percepe TVA).Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Număr alocat pentru perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2010.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net