Locuinţele ANL, principala ţintă a programului «Prima Casă 2»

Ultima actualizare:

    Locuinţele ANL sunt scoase la vânzare
Locuinţele ANL sunt scoase la vânzare

Preţul pe metru pătrat al locuinţelor construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) în Bucureşti este de până la trei ori sub nivelul pieţei. În aceste condiţii, cea mai mare parte a fondurilor alocate programului "Prima Casă" s-ar putea îndrepta spre achiziţionarea acestor imobile.

"În condiţiile în care o garsonieră ANL costă 19.140 de euro, un apartament cu două camere - 26.950 de euro, iar unul cu trei camere - 36.014 de euro, preţuri considerabil mai mici decât cele cerute în prezent pentru apartamentele vechi sau cele noi, este uşor de presupus de care dintre aceste categorii va fi absorbit fondul programului «Prima Casă 2»", se arată într-o analiză efectuată de imobiliare.ro.

Primăria din Oradea scoate la vânzare apartamentele din blocurile ANL

Anul acesta, chiriaşii ANL din Oradea pot achiziţiona apartamentele din blocurile ANL la preţul de 350 de euro pe metrul pătrat, informează Adevărul

Primarul Ilie Bolojan spune că până la ora actuală la primărie au fost depuse 83 de cereri în acest sens. Orădenii care nu vor să-şi cumpere apartamentul, pot să rămână în continuare în chirie,dacă îndeplinesc condiţiile necesare.

În acest an, Bolojan spune că locuinţele se vor vinde eligibililor cu 350 de euro pe metrul pătrat. În medie, aşa cum explică primarul, preţul unei garsoniere va fi de 21.00 de euro, în timp ce un apartament cu două camere va costa 30.000 de euro.

Citeşte şi:Iată ce-ţi poţi lua în «Prima Casă»N-ai 3.000 de lei venit, ia-ţi gândul de la «Prima Casă»Plafoane între 60.000 € şi 75.000 €, pentru «Prima Casă»Se reia «Prima Casă»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net