5 tipuri de mahmureală pe care toată lumea le știe

Ultima actualizare:

    Mahmureala apare, de obicei, după consumul excesiv de alcoolfoto: Hepta
Mahmureala apare, de obicei, după consumul excesiv de alcoolfoto: Hepta

Mahmureala este o stare de rău resimțită după o noapte de consumat băuturi alcoolice în exces. Deși nu este neapărat să apară, atunci când o face nu rămâne neobservată. Iată câteva tipuri de mahmureală pe care le-ai resimțit cu siguranță.

Potrivit doctorilor, mahmureala se manifestă printr-o serie de simptome, precum oboseala, durerile de cap, senzația de greață, amețeala, dar nu sunt întotdeauna aceleași.

1. Mahmureala surpriză

După o noapte întreagă de consumat băuturi alcoolice în exces, dimineață este posibil să nu apară niciun simptom al mahmurelii. Această stare îți dă impresia că ziua va fi una bună, însă câteva minute sau ore mai târziu, mahmureala își face simțită prezența. Aceasta este una dintre cele mai neplăcute forme de mahmureală, pentru că îți dă impresia că te simți foarte bine la început, iar apoi te chinuie cu dureri de cap și senzații de greață.

2. Mahmureala la serviciu

Mahmureala de la serviciu nu numai că îți dă bătăi de cap, dar nici nu te lasă să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. Din acest motiv, în afara faptului că te simți rău fizic, ești frustrat din cauza somnolenței și a stării de oboseală, dar și pentru că nu reușești să muncești într-un ritm normal.

3. Mahmureala de tipul „nu-mi amintesc nimic de aseară”

În afara durerilor îngrozitoare de cap și a senzației de amețeală, acest tip de mahmureală te face să te simți confuz. Nu reușești să-ți amintești nimic din ceea ce ai făcut în seara precedentă, iar pentru a afla, va trebui să îți suni toți prietenii ca să îți povestească tot ce s-a întâmplat.

4. Mahmureala de tipul „nu vreau să-mi amintesc”

Unii dintre cei care resimt mahmureala de tipul „nu-mi amintesc nimic de aseară” se consideră norocoși atunci când li se întâmplă. Restul, cei care își amintesc tot ceea ce au făcut în seara precedentă, și-ar dori să poată uita cu desăvârșire gafele făcute când se aflau sub influența alcoolului.

5. Mahmureala „crizei existențiale”

Atunci când când apare acest tip de mahmureală, cel mai probabil nu este prima dimineață în care ești mahmur, ci, mai degrabă, a doua sau a treia la rând. Mahmureala „crizei existențiale” te face să meditezi asupra propriei vieți și să te gândești că ar trebui să faci o schimbare. Te simți trist și neputincios și nu mai ești mulțumit de nimic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net