Relația dintre Meghan Markle (35 de ani) și Prințul Harry este în continuare una foarte serioasă, dar cei doi sunt forțați de împrejurările profesionale să stea departe unul de celălalt. Există zvonuri care sugerează că frumoasa actriță ar fi dispusă să renunțe la rolul din serialul „Suits” pentru a petrece mai mult timp cu iubitul său.


Serialul în care joacă în momentul de față se filmează în Toronto, dar bruneta își dorește să se afle la Londra pentru a petrece mai mult timp cu Prințul Harry, după cum precizează Daily Star. De șase luni, de când sunt împreună, cariera lui Meghan și datoriile față de monarhie ale lui Harry i-au ținut pe cei doi mai mult departe unul de altul.

harry.jpg

printul harry
Prințul Harry vrea să se mute în apartamentul lui Meghan
Foto: Getty

Dacă însă Meghan va lua acea decizie, este posibil ca situația să se schimbe. Cei doi îndrăgostiți urmează să fie în sfârșit împreună, mai ales că Harry plănuiește să se mute în apartamentul actriței. El va locui oricum în Toronto în următoarele luni deoarece este locul unde se vor ține jocurile sportive organizate de ONG-ul său pentru persoanele cu dizabilități (în stilul Jocurilor Paralimpice).

Așadar, indiferent care dintre cele două variante se va concretiza, Meghan și Harry urmează să petreacă mai mult timp împreună. Iubirea dintre cei doi este atât de arzătoare, încât există chiar mari șanse să se căsătorească.

 

 
 
Loading...