Alertă cu bombă la spitalul unde se afla capul atentatelor din Paris

Ultima actualizare:

    Capitala Belgiei, Bruxelles, se află în stare de şoc Foto: AP
Capitala Belgiei, Bruxelles, se află în stare de şoc Foto: AP

Capitala Belgiei este în stare de şoc. Trei explozii au avut loc marți dimineață (22 martie), două la Aeroportul Internațional Zaventam și o alta la stația de metrou Maalbeek. Atacurile vin la doar câteva zile, după ce ultimul terorist de la Paris, Salah Abdeslam, a fost arestat de autoritățile belgiene. Până în prezent au fost confirmați 32 de morți și 230 de răniți.

Bruxelles este un oraş sub asediu în acest moment. Este în derulare o operațiune antiteroristă, fiind căutaţi mai multi suspecţi, complici ai autorilor atentatelor care au avut loc marţi. Mai mult de atât, o alertă cu bombă a fost dată la Spitalul Saint-Pierre din Bruxelles. Este același spital unde a fost internat Salah Abdeslam după ce a fost rănit în urma raidului în care a fost prins, vineri. Alerta s-a dovedit a fi falsă, potrivit Le Monde, citat de Digi24.

Trei explozii au avut loc, marţi dimineaţă, la aeroport şi la metrou, iar bilanţul, încă provizoriu, este deja dramatic. Televiziunea belgiană vorbeşte despre 32 de morţi şi 230 de răniţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net