Bărbat suspectat de terorism, arestat la Roma, după o informare a FBI

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Este vorba despre un individ de 24 de ani, suspectat că ar fi simpatizant al grupării Stat Isamic. Acesta a fost arestat după ce autoritățile au fost atenționate de FBI.

Suspectul, un cetăţean italian cu origini letone, a fost reţinut luni la Viterbo, la circa 80 de km nord-vest de Roma, a precizat poliţia într-un comunicat, conform DPA, citat de Agerpres.

El a fost anterior identificat ca autorul unor mesaje pe reţelele de socializare care îl lăudau pe teroristul islamist care a intrat cu un camion pe o pistă de biciclete la New York în octombrie, omorând opt persoane.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) din SUA a identificat respectivele mesaje şi le-a predat poliţiei italiene, care a deschis investigaţii şi a desfăşurat un raid la locuinţa suspectului.

El a fost arestat şi inculpat de producerea şi deţinerea ilegală de explozibili după ce poliţiştii au descoperit materiale suspecte la locuinţa sa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net