Un model controversat a stârnit, de Paştele Catolic (5 aprilie), furia utilizatorilor de Instagram, publicând poze în care purta tatuaje reprezentând-o pe Feciara Maria, sub care a scis un mesaj religios către fani.


Indianara Carvalho, în vârstă de 23 de ani, a devenit celebră după ce a câştigat concursul Miss Poponeț (Miss Bumbum, n.r.), ediţia 2014. De atunci, a stârnit numerosase critici, pretinzând că a avut o relaţie cu celebrul fotbalist de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (30 de ani). Însă, după convalescenţa în urma operaţiei estetice care a silit-o să petreacă o perioadă în spital, strălucitorul model doreşte să înceapă o nouă viață.

De Paşte, a publicat pe rețeaua de socializare Instagram următorul mesaj pentru fani: „Vinerea Mare (3 aprilie, pentru credincioșii catolici, n.r.). Doamne, în această zi nu îţi cer decât pace, dragoste, înţelepciune şi putere”.

Pozele cu manechinul sunt incendiare

 • Miss Poponet desen fecioara maria
  Miss Poponeț a avut o idee îndrăzneață în Vinerea Mare a Postului Paștelui Catolic. Și-a desenat pe corp chipul Fecioarei Maria
  foto: Getty Images
 • Miss Poponet desen fecioara maria
  După ce i s-a conturat schița, desenul a fost umplut cu spray colorat
  foto: Getty Images
 • Miss Poponet desen fecioara maria
  Desenul de pe trupul frumoasei Miss Poponeț a continuat pe spate, cu motive florale
  foto: Getty Images
 • Miss Poponet desen fecioara maria
  La final, desenul lui Miss Poponeț arăta ca o rochiță perfect mulată pe corp
  foto: Getty Images
 • Miss Poponet desen fecioara maria
  Indianara Carvalho (23 de ani) este numele real al manechinului care a câștigat în 2014 titlul Miss Poponeț (Bumbum, n.r.)
  foto: Getty Images
1/5

„Vreau să privesc lumea cu dragoste, vreau să învăţ să am răbdare, înţelegere, bunătate şi înţelepciune. Vreau să văd dincolo de aparenţe, să văd copiii aşa cum îi vede Dumnezeu, vreau să laud doar ceea ce este bun şi vă doresc ca pacea să coboare asupra tuturor!”, a mai scris Indianara fanilor ei, pe Instagram.

În continuare, Miss Poponeț a adăugat o scurtă rugăciune personalizată: „Tată Ceresc, protejează urechile mele de vorbe rele şi ghidează-mi paşii pe calea spre adevăr. Fie ca binecuvântarea Ta să îmi mângâie sufletul şi inima şi să mi le umple de bunătate şi de bucurie... să mă facă să Îţi simt prezenţa dulce şi binevoitoare... eu exist prin Harul Tău”.

Miss Bumbum Brazilia 2012 este concursul care desemnează cel mai frumos poponeţ

 

Încă de la publicarea mesajului, au început să curgă critici din partea fanilor, care s-au dovedit a fi înfuriaţi la culme. Unul dintre aceștia, Eliane Paz Salinas, a scris: „Nu-l amesteca pe Dumnezeu cu lipsa ta de ruşine şi limbajul injurios”. De asemenea, un alt fan, Cadmo Barrera Lerma, a remarcat: „Ai pierdut absolut tot respectul meu, poţi să mă consideri şters din lista ta de admiratori”.

Un alt prieten virtual, Janvier Veliz Angulo, şi-a exprimat şi el dezgustul. „Povestea asta dovedeşte că frumuseţea nu este totul... Pe mine unul m-ai pierdut de fan”, a scris acesta.

Loading...