Ultima călătorie oficială a prințului Harry și a lui Meghan Markle, care a dezvăluit lumii întregi neînțelegerile din familia regală, a costat o mică avere. Este vorba turneul celor doi în Africa de Sud, Botswana, Angola și Malawi, care a costat casa regală britanică aproape 270.000 de euro.


Călătoria oficială în Africa s-a numărat printre cele mai scumpe acțiuni întreprinse de familia regală britanică în 2019. Considerat un succes diplomatic la vremea respectivă, acest turneu a scos la iveală suferința ducesei de Sussex, care le-a dezvăluit atunci jurnaliștilor că se simte marginalizată în cadrul familiei regale.

Harry și Meghan l-au luat și pe micuțul Archie în această călătorie, care avea să devină ultima întreprinsă de ducii de Sussex în calitate de seniori ai familiei regale. Câteva luni mai târziu, cei doi aveau să transmită un comunicat prin care-și anunțau ”demisia” din acest rol și se angajau să-și câștige singuri existența.

Conform bilanțului făcut public recent de casa regală britanică, această călătorie a costat aproape 270.000 de euro, această sumă reprezentând, printre altele, costul pentru transportul cu avionul.

În timpul turneului african, ducii de Sussex au participat la peste 20 de întâlniri, reușind să atragă atenția asupra multor cauze caritabile, cea mai importantă fiind, de departe, Halo Trust, fundația patronată odinioară de prințesa Diana.

Citește și:

Cât au costat ținutele purtate de Meghan Markle în Africa de Sud! Suma este surprinzătoare

Prințul Harry și Meghan îl duc pe micuțul Archie în Africa! «Abia așteptăm să îi arătăm a doua lui casă»

Prințesa Diana a vizitat Angola în 1997

În timpul turneului prințesei Diana din 1997, ea a vizitat Angola şi a avut curajul de a păşi printre minele terestre purtând o mască de protecţie şi o vestă. Momentul a fost imortalizat de către un fotograf, iar instantaneul este unul foarte căutat şi în ziua de astăzi. Mai târziu, în cursul aceluiaşi turneu, Diana a detonat o mină terestră în faţa jurnaliştilor pentru a atrage atenţia asupra pericolului real pe care acestea îl reprezintă, puterea lor de distrugere fiind una mare.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle au împărțit cel mai emoționant sărut în turneul din Africa

 
 
Loading...