Casa Regală a Marii Britanii se mărește cu un nou membru! Prințesa Beatrice este însărcinată

Ultima actualizare:

    Prințesa Beatrice și soțul ei vor deveni părinți pentru prima oară Sursă foto: Profimedia
Prințesa Beatrice și soțul ei vor deveni părinți pentru prima oară Sursă foto: Profimedia

Una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prinţesa Beatrice, care s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli Mozzi, este însărcinată cu primul copil al cuplului, a anunţat biroul de presă de la Palatul Buckingham.

Miercuri, prin intermediul paginii de Facebook a familiei regale britanice, a fost dată vestea că prințesa Beatrice și omul de afaceri Edoardo  Mapelli Mozzi așteaptă un copil. „Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în toamna acestui an”, a transmis familia regală britanică. De asemenea, în anunț se precizează că „Regina a fost informată şi ambele familii sunt încântate de veste.”

Prinţesa Beatrice, care ocupă locul al nouălea în ordinea de succesiune la tron, şi Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit anul trecut în cadrul unei ceremonii private organizate la Capela Regală a Tuturor Sfinţilor de pe domeniul Castelului Windsor. Ei şi-au amânat nunta, programată iniţial pentru luna mai 2020, din cauza restricţiilor generate de pandemia de COVID-19.

Bebeluşul ei va fi cel de-al 12-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi, totodată, al treilea strănepot regal care se va naşte în 2021.Meghan, ducesa de Sussex şi soţia prinţului Harry, urmează să nască şi ea în curând, în timp ce Zara Tindall, cea mai mare dintre nepoatele suveranei, l-a născut deja pe cel de-al treilea copil al ei, un băiat, în luna martie, informează Agerpres.

Citește și: 

Prințesa Beatrice a primit acordul Reginei Elisabeta a II-a pentru nuntă, după scandalul sexual al tatălui ei. Când va avea loc evenimentul

Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia Reginei. La nunta regală nu au participat decât 20 de invitați

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net