Prinţul William şi Kate Middleton îşi împart în general timpul între Kensington Palace şi Anmer Hall, dar se pare că ducii de Cambridge mai au o a treia reşedinţă, secretă, ascunsă pe domeniul de la Balmoral al Reginei Elisabeta a II-a.


Vila Tam-Na-Ghar a fost făcută cadou lui William de Regina Mamă înainte de moartea acesteia, în 2002. Se află lângă Birkhall, reşedinţa Prinţul Charles şi a Camillei, de pe domeniu, potrivit mirror.co.uk. Vila Birkhall a fost construită la 1715 şi cumpărată de Regina Victoria şi Prinţul Albert pentru fiul lor, Edward al VII-lea, în 1849. Pe atunci, el era, cum e Charles acum, Prinţ al Ţării Galilor. 

birkhall.jpg

Aşa arată Birkhall, reşedinţa Prinţul Charles şi a Camillei

Casa ducilor de Cambridge, care are trei dormitoare, este atât de ferită de ochii curioşilor, încât nu există fotografii cu exteriorul sau interiorul ei, dar este locul unde William şi Kate au petrecut împreună clipe frumoase, atât în doi, cât şi alături de cei trei copii ai lor. Cel mai recent, ei au fost acolo în vara lui 2019, cu George, Charlotte şi Louis. 

Pe domeniul de peste 20 de hectare de la Balmoral se află în total 150 de clădiri, inclusiv Castelul Balmoral, monument istoric, unde Regina şi Prinţul Philip îşi petrec vacanţele de vară. O parte din vile pot fi chiar închiriate, dar nu când familia regală se află pe domeniu. 

Nu e de mirare că Regina Mamă i-a făcut acest cadou, o vilă izolată în natură, lui William. Atât el, cât şi soţia lui sunt pasionaţi de zonele rurarle, iar mare parte a pandemiei au petrecut-o în Norfolk, la Anmer Hall. Şi acestă reşedintă e un cadou, de data asta de la Regina Elisabeta a II-a. Acolo, ei se pot bucura de linişte şi au spaţiu verde pentru cei trei copii. Conform surselor regale, ducii şi cei mici au plecat din nou în Norfolk, în decembrie, după o scurtă perioadă petrecută în Londra. 

 

 

 

 
 
Loading...