Ce emoţionant! Aşa le-a mulţumit căţelul pompierilor care l-au salvat

Ultima actualizare:

    Aşa le-a mulţumit animalul salvatorilor săi
Aşa le-a mulţumit animalul salvatorilor săi

Gestul unui căţeluş neastâmpărat, care s-a cocoţat pe acoperiş şi nu s-a mai putut da jos, a emoţionat întreaga planetă. Cesar, un metis husky, s-a plictisit să stea cuminte în casă şi a ieşit pe acoperişul de deasupra prispei. Fereastra s-a închis în urma lui şi dulăul a rămas blocat. Asta până la venirea pompierilor.

Avea inima cât un purice când au ajuns pompierii din Wells, statul american Maine. Lătra a pagubă cerând ajutor şi dând din coadă disperat pentru a le atrage atenţia trecătorilor. Când au ajuns pompierii care au fost chemaţi de un vecin săritor, Cesar a încercat să sară de la aproape patru metri pentru a le veni în întâmpinare. Însă vocea calmă şi gesturile căpitanului de pompieri Nawfel l-au făcut să rămână liniştit la locul lui şi să aştepte liniştit să fie salvat. „Nimic nu se compară cu mulţumirea sinceră a unui căţeluş”, a declarat căpitanul după ce a postat pe Internet fotografia în care căţeluşul îl linge pe obraz în semn de recunoştinţă. Fotografia a făcut rapid înconjurul lumii.


    Când stăpânii nu-s acasă, căţelul se suie pe casă...
Când stăpânii nu-s acasă, căţelul se suie pe casă...

Operaţiunea de salvare a avut loc duminică, la orele amiezii. Stăpânii căţelului erau plecaţi de acasă şi animalul care are doar şapte luni de viaţă a deveni neliniştit. A încercat să iasă din casă sărind pe fereastră. Aceasta s-a închis în ruma lui şi el a rămas blocat pe acoperiş timp de aproape trei ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net