Ce a făcut Meghan Markle după ce Regina i-a dat undă verde lui Harry să emigreze în Canada?

Ultima actualizare:

    Meghan Markle s-a întâlnit în Vancouver cu membrele organizației caritabile ”Dreptate pentru femei”foto Justice for Girls
Meghan Markle s-a întâlnit în Vancouver cu membrele organizației caritabile ”Dreptate pentru femei”foto Justice for Girls

Lucrurile sunt departe de a reveni la normal în casa regală britanică! Prințul William și Kate Middleton și-au reluat activitatea, în ultimele două zile participând la mai multe evenimente ale Casei Regale în cadrul cărora au medaliat mai multe personalități din lumea sportului și s-au întâlnit cu copiii din câteva centre medicale. Pe partea cealaltă a oceanului, Meghan Markle (38 de ani) și-a început activitatea caritabilă vizitând mai multe centre și organizații feministe.

Ruptura dintre Harry (35 de ani) și Meghan Markle de casa regală britanică este un proces de lungă durată, care presupune o perioadă de tranziție, pe care Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) o vrea cât mai scurtă. Cei doi vor renunța la titlurile nobiliare și vor deveni oameni de rând, ”independenți financiar”. Un lucrur este cert, în 2020, Meghan, Harry și micuțul Archie vor petrece timp atât în Canada cât și pe teritoriul Marii Britanii. După întâlnirea de luni de la Sandringham, Meghan Markle și-a intensificat activitatea caritabilă pentru a profita de scandalul din sânul casei regale britanice pentru a-și promova propria activitate filantropică. La 14 ianuarie, ea a discutat cu femeile abuzate aflate într-un adăpost canadian și la 15 ianuarie s-a întâlnit să discute cu membrele organizației de stânga ”Dreptate pentru fete”. Întâlnirea a avut loc în Vancouver, Canada, și a avut ca temă de discuție: schimbările climatrice care afectează viața femeilor, care ajung pe străzi în țările sărace și sunt abuzate în fostele colonii.

Prințul Harry a început promovarea turneului Rugby World Cup 2021 pentru juniori
Prințul Harry a început promovarea turneului Rugby World Cup 2021 pentru juniori

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, la biserică să se roage pentru rebelii Meghan Markle şi prinţul Harry

În plină criză, Meghan Markle și prințul Harry l-au lăsat pe micuțul Archie în Canada

Ce face Prințul Harry după ce Regina i-a acceptat ”demisia”?

La aproape 8.000 km distanță, Prințul Harry a filmat un clip pentru promovarea Rugby World Cup 2021 și susținerea tinerilor jucători de rugby care au probleme mentale. În altă ordine de idei, Harry a anunțat că Jocurile Invictus destinate veteranilor de război care au fost mutilați în teatrele de operațiuni vor avea loc în 2022, în Dusseldorf, Germania. Momentan nu este clar câte din organizațiile patronate de Harry vor rămâne în sarcina lui, având în vedere că majoritatea țin de Casa Regală, iar declarația din 8 ianuarie a lui Harry și Meghan a subliniat faptul că vor să renunțe la obligațiile regale și să devină independenți financiar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net