Ce mari s-au făcut octupleţii!

Ultima actualizare:

    Octupleţii Makai, Josiah, Isaiah, Jonah,  Maliyah, Jeremiah, Nariyah şi Noah  locuiesc într-o casă cu trei dormitoare
Octupleţii Makai, Josiah, Isaiah, Jonah, Maliyah, Jeremiah, Nariyah şi Noah locuiesc într-o casă cu trei dormitoare

Nadya Suleman a intrat în istorie în 2009, după ce a adus pe lume opt copii dintr-un foc! Americanca de 42 de ani avea la vremea respectivă şase copii, dar a ţinut morţiş să îşi lărgească familia. Recent, „octomama” ne-a relatat cum decurge o zi din viaţa ei.

Nadya Suleman şi octupleţii Makai, Josiah, Isaiah, Jonah, Maliyah, Jeremiah, Nariyah şi Noah locuiesc împreună cu ceilalţi şase fraţi ai lor într-o casă cu trei dormitoare din Orange County, California. „Fiecare zi începe diferit pentru mine.

simeon stalpnicul png

Din cauză că doi dintre octupleţi sunt alergici la carne şi brânză, mâncăm cu toţii doar preparate vegetariene sau pizza fără brânză şi carne. În faţa casei este întotdeauna un ditamai muntele de cutii de pizza”, a declarat Nadya Suleman pentru revista „People”. În 2009, Suleman a intrat în istorie după ce i-a adus pe lume pe octupleţi, după o sarcină imposibilă. Micuţii, născuţi prematur, s-au dezvoltat însă uimitor de bine. Au împlinit în acest an 8 ani şi sunt ajutaţi financiar de întreaga comunitate din Orange County. Nadya câştigă bani din interviuri şi documentare, pentru care e plătită cu 8.000 de dolari.


    Nadya Suleman  îşi creşte copiii din  ajutorul primit din  partea comunităţii
Nadya Suleman îşi creşte copiii din ajutorul primit din partea comunităţii

Ea nu are serviciu stabil şi nici nu are timp să lucreze pentru că trebuie să stea cu cei 14 copii tot timpul. În luna februarie a acestui an, femeia care în 2008 a acceptat să treacă prin inseminarea in vitro pentru a naşte opt copii deodată a fost de acord să pozeze în pielea goală şi să facă striptease pentru a face rost de bani. În 2013, viaţa ei era alta pentru că realiza un reality show care îi aducea suficient de mulţi bani pentru a-şi creşte copiii, dar şi pentru a-şi face operaţii estetice de peste 25.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net