Un prieten bun al președintelui rus Vladimir Putin s-a căsătorit, weekend-ul trecut , cu aleasa inimii sale, iar ceremonia a fost una care s-a remarcat prin opulență. Mii de flori au fost așternute pe jos, iar invitații au petrecut într-un restaurant exclusivist.


Conform publicației The Sun, mirele, Karen Karapetyan și-a unit destinul cu logodnica sa, Lilit, într-o catedrală veche de sute de ani, apoi și-a condus invitații la un local din centrul Moscovei.  Karen este fiul lui Samvel Karapetyan, cel mai bogat om din Armenia, potrivit revistei Forbes.  Averea sa este în valoare de 3,4 miliarde de dolari și se află în creștere.

poza_1.jpg

foto
Tortul a fost glazurat cu marțipan și ornat cu flor comestibile
Foto: Central European News

Locul în care a avut loc petrecerea a fost decorat cu mii de flori, lumânări, iar decorațiile sclipitoare nu au lipsit. Invitații au fost unii de seamă. Doctorul personal al lui Vladimir Putin, medaliata cu aur la patinaj artistic, Tatiana Navka și cea mai sexy prezență feminină a Rusiei, Vera Brezhneva au fost prezenți la evenimentul grandios.

Mireasa Lilit a purtat două ținute diferite pe parcursul zilei, o rochie gigantică cu numeroase falduri, pentru ceremonia religioasă, și o rochie strânsă pe corp la petrecerea de la restaurant.

poza_3.jpg

foto
Rochia purtată la ceremonia religioasă
Foto: Central European News

Admiratorii cuplului au fost impresionați de pozele încărcate de tinerii îndrăgostiți pe pagina lor de socializare. Unul dintre internauți a fost afirmat că soțiile oamenilor de afaceri miliardari sunt cele mai norocoase, iar un altul a complimentat rochiile miresei. 

 
 
Loading...