Joi, 7 septembrie, Prințul George (patru ani) a fost prima zi de școală. Dus cu mașina de tatăl lui, Prințul William, George nu a părut că s-a simțit în apele lui pe măsură ce a fost condus spre ușa instituției, chiar dacă a fost întâmpinat cu zâmbete și bucurie de directoarea școlii.


Prințul George a fost tare timid și ușor trist în prima zi de școală și probabil nu doar emoțiile l-au tulburat pe micuț, ci și absența mamei. Kate Middleton nu a putut să-l însoțească pe fiul său la cel mai important eveniment din viața lui de până acum deoarece încă se simte rău din cauza sarcinii, precizează The Mirror.

george_3.jpg

printul george
Tatăl lui l-a dus de mânuță la școală, unde l-a întâmpinat directoarea
Foto: AFP

Adorabil ca întotdeauna, George abia dacă a scăpat un mic zâmbet fotografilor care l-au urmărit îndeaproape. Nu a părut deloc la fel de entuziasmat ca tatăl și ca unchiul său, Prințul Harry, atunci când au fost duși în prima lor zi de școală de Prințesa Diana. Pe atunci, William și George au fost numai zâmbete.

george_2.jpg

printul george
George a părut destul de crispat și trist în prima lui zi de școală
Foto: AFP

Vezi aici cât de bucuroși erau William și Harry în prima zi de școală.

Evenimentul a fost anunțat și pe pagina oficială de Facebook a familiei regale britanice, eveniment care marchează trecerea lui George într-o nouă etapă a vieții:

george_1.jpg

printul george
William și George, înainte de a porni spre școală
Foto: Facebook

„Ducele și Ducesa de Cambridge au plăcerea să vă arate o fotografie cu Ducele și Prințul George la Palatul Kensington din această dimineață (7 septembrie). Această imagine a fost realizată cu puțin timp înainte ca Prințul George să meargă în prima zi de școală la Thomas’s Battersea. Altețele lor regale sunt încântate să vă arate această fotografie încântătoare a Prințului George care a început școala și doresc să vă mulțumească tuturor pentru mesajele trimise.”

 
 
Loading...