Cerinţele bizare ale lui Donald Trump când călătoreşte. E mai rău ca o divă

Ultima actualizare:

    Donald Trump foto: Getty
Donald Trump foto: Getty

Donald Trump era unul dintre cei mai puternici oameni din lume, iar fiecare călătorie a sa în lume este atent planificată. Stafful preşedintelui SUA are grijă de cele mai mici detalii, iar Trump are cerinţe ca ale unei dive.

Lista de cerinţe a lui Trump porneşte cu simplii biscuiţi Oreo. El nu mănâncă decât cei produşi în SUA, despre care spune că au cel mai bun gust. Mai mult, un membru al echipei sale îi face propriul ketchup. Are un bucătar mereu cu el, care îi face burgeri asemănători cu celebrul Big Mac. Iar când vine vorba de băutură, stafful lui trebuie să aducă peste tot Cola rece ca gheaţa, conform mirror.co.uk

Un material realizat de revista Time a mai dezvăluit detalii despre dieta preşedintelui. Îi place să pună sos pe pui şi preferă duuă cupe de îngheţată la tarta de ciocolată, în loc de una. 

Cât despre somn, Trump vrea cu tot dinadinsul să doarmă în propriul pat şi face orice pentru a fi mereu acasă noaptea. Ceea ce ar trebui să îi facă vizitele în jurul lumii foarte dificile. 

Preşedinetele american vrea neapărat ca pantalonii să fie călcaţi cu abur când i-a pus deja pe el şi nu are un stylist, ci preferă să se coafeze singur. De altfel, fosta lui coafeză, Amy Lasch, a povestit că părul lui e o calamitate, solid şi rupt de la fixativ. Mai mult, el şi-ar pune propria familie să îl tundă. "Când i-am văzut părul, am fost şocată. Era tuns de cineva neexperimentat, propabil fiica sau soţia. Culoarea nu era constitentă, era vopsit doar deasupra", a povestit ea. 

Trump va începe marţi, 10 iulie, o vizită în Marea Britanie. Aeronava Air Force One va ateriza pe Stansted, pentru că este un aeroport mai mic decât Heathrow şi Luton. El se va întâlni cu premierul Theresa May şi Regina Elisabeta a II-a. Şi, surpriză, va fi însoţit de soţia sa, Melania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net