De obicei, când ne gândim la „bunică”, avem în minte cu o cu totul atlă imagine, alta decât cea a unei tinere de doar 23 de ani. Iată însă că o tânără din judeţul Vaslui a doborât recordul deţinut de o britanică, devenind cea mai tânără bunică din lume!


Rifca Stănescu, o tânără din judeţul Vaslui, a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaţionale, după ce a devenit cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani. Aceasta a devenit mamă când era minoră, la vârsta de doar 12 ani, şi spune că şi-a dorit toată viaţa ca fiica ei să nu ajungă în aceeaşi situaţie.

Cea mai tânără bunică din lume, la 23 de ani!

Maria, fata Rifcăi, a născut însă chiar mai devreme decât mama sa, la vârsta de 11 ani. În cadrul comunităţii în care trăieşte Rifca, fetele se mărită foarte devreme, chiar ea căsătorindu-se la 11 ani, cu soțui ei care avea 13 ani la vremea respectivă.

Presa internaţională scrie că familia din judeţul Vaslui a doborât și un alt posibil record mondial, mama Rifcăi devenind străbunică la vârsta de 40 de ani. Până să nască fiica Rifcăi, cea mai tânără bunică din lume era o britanică, în vârstă de 26 de ani, informează adevărul.ro.
 

 
 
Loading...