Sâmbătă, 13 mai, va fi ziua cea mare pentru Ilinca și alex Florea pentru că vor trebui să se afirme din nou pe scena de la Kiev și să aspire la câștigarea concursului. Competiția este însă una foarte strânsă și nu doar în ceea ce privește talentul muzical.


Ilinca Băcilă a reușit o mare performanță muzicală, deși este încă foarte tânără. În plus la cei 18 ani ai săi este foarte frumoasă și a strălucit pe scenă, încă de la etapa națională Eurovision 2017. Prezența sa încântătoare și atrăgătoare a topit inimile tuturor, dar are concurență serioasă din partea altor participante la fel de frumoase. Iată cine sunt cântărețele superbe care s-au calificat în Finală, așa cum sunt descrise pe site-ul oficial al Eurovision.

Demy (Grecia)

demy_grecia.png

demy grecia eurovision
Demy
Foto: Getty

Demy (25 de ani) este nu doar o talentată cântăreață, ci și actriță. S-a născut în Atena și a reușit să fie admirată atât pe plan național, cât și internațional. Anul acesta, ea reperzintă Grecia la Eurovision și a reușit chiar să ajungă în Finală cu melodia „This is Love”. Dragostea sa pentru muzică s-a manifestat încă din copilărie și a învățat să cânte la pian chiar înainte de a merge la școală. Acum, bruneta ne încântă nu doar cu vocea sa, ci și cu frumusețea ei ispititoare.

Artsvik (Armenia)

artsvik_armenia.png

Artsvik
Artsvik
Foto: Getty

„Fly With Me” este melodia cu care concurează și în Finala Eurovision, iar prezența ei nu este deloc de neglijat. Artsvik are 32 de ani, iar la vârsta de 5 ani s-a mutat împreună cu familia ei la Moscova (Rusia). După ce a absolvit liceul, a vrut să continue studiile superioare pentru a deveni psiholog terapeut,însă muzica a fost adevărata sa pasiune.

Anja (Danemarca)

danemarca_anja.png

anja eurovision
Anja
Foto: Getty

Frumoasa daneză Anja nu este cu mult mai mare decât Ilinca. Ea are 21 de ani și deja a cucerit publicul european cu prezența sa încântătoare în competiție. să reprezinte Danemarca la Eurovision este un vis pe care l-a avut încă din copilărie. Cu toate că s-a născut și a copilărit în Australia, ambii săi părinți sunt danezi, iar majoritatea rudelor sale locuiește în Danemarca.

Kasia Moś (Polonia)

kasia_mos_polonia.png

Kasia Moś
Kasia Moś
Foto: Getty

Kasia are 30 de ani și provine dintr-o familie de artiști. Ea este fiica lui Marek Moś, dirijor, violonist și director al unei importante orchestre dni Polonia. Mama sa este de asemenea muziciană, cântă la vioară, iar fratele Kasiei este și el violonist și compozitor. Kasia a mai participat și anul trecut la Eurovision, dar a pierdut în etapa națională. La puțin timp după prestația ei în competiție, a pozat și pentru revista „Playboy”, iar în urmă cu câțiva ani, a fost dansatoare pentru celebra trupă „Pussycat Dolls”.

OG3NE (Olanda)

og3ne.jpg

OG3NE
Surorile OG3NE
Foto: Getty

Surorile olandeze OG3NE, Lisa (22 de ani) și gemenele Amy și Shelley (21 de ani) reprezintă anul acesta Olanda la Eurovision. Numele trupei lor reprezintă grupa de sânge a mamei lor și gena care le leagă din punct de vedere biologic pe cele trei tinere. Împreună, vor să cucerească prin frumusețe și talent muzical și să câștige competiția.

 
 
Loading...