Bilanțul dramatic al deceselor din cauza infectării cu coronavirus a ajuns la 1873 de persoane. Directorul unui spital din Wuhan, orașul unde a apărut virusul ucigaș, a murit, marți dimineață (18 februarie), din cauza infectării cu Covid-19.


Liu Zhiming, directorul Spitalului Wuchang din Wuhan, care era neurochirurg, a murit  din cauza noului coronavirus.Comisia de sănătate din China a confirmat 98 de decese din cauza coronavirusului, 93 dintre acestea fiind în provincia Wuhan, bilanţul victimelor în China ajungând la 1.868, cărora li se adaugă cele cinci decese înregistrate în afara Chinei, în Hong Kong, Taiwan, Japonia, Filipine şi unul în Franţa, relatează news.ro.

Au fost confirmate încă 1.866 de cazuri de îmbolnăvire în China. Numărul total de cazuri confirmate în China este de 72.436, numărul total la nivel global fiind de 73.325.

Peste 12.000 de pacienți au fost vindecați de coronavirus

China susține că 12.552 de pacienţi au fost vindecaţi şi au părăsit spitalul. Pe nava Diamond Princess, aflată în carantină la Yokohama, au fost înregistrate încă 99 de cazuri de îmbolnăvire. Peste 300 de cetăţeni americani au fost deja evacuaţi de pe navă, iar Hong Kong-ul şi Coreea de Sud au început deja demersurile pentru evacuarea propriilor cetăţeni aflaţi la bordul acesteia.

 

Citește și

Atentie, tratamentele false pentru coronavirus vă pot ucide!

Coronavirus. Ce măsuri se iau în spitalele din România

 
 
Loading...
Citeste tot despre: