Știm cu toții că în prezent Kate este căsătorită cu prințul William și se bucură de titlul de „ducesă de Cambridge”. Însă oare cum ar fi arătat viața lui Middleton, dacă aceasta ar fi rămas cu foștii ei parteneri?!


Iată trei dintre foștii bărbați care i-au furat inima lui Kate, înainte ca aceasta să poată visa măcar la prințul William de Cambridge.

1.Willem Marx

Nu e de mirare că actuala ducesă l-a ales pe William drept soț, deoarece pe lângă statutul său regal, acesta mai avea și un nume asemănător cu cel al primei ei iubiri. Kate l-a cunoscut pe Willem Marx în anul 2000, amândoi mergând la același colegiu din Marlborough. După ce povestea lor de iubire s-a încheiat, cei doi au rămas încă prieteni și Kate l-a invitat pe acesta la nunta ei cu prințul William, ce a avut loc în 2011. Willem este reporter pentru postul CNBC și este căsătorit cu o prezentatoare tv de origine peruviană, Johanna Botta.

willem_marx.png

Willem Marx. Se presupune că acesta a fost prima iubire a lui Kate
Foto: Twitter

2.Rupert Finch

Înainte să facă parte din familia regală, Kate Middleton s-a întâlnit o perioadă scurtă cu avocatul Rupert Finch, în timp ce ea urma cursurile Universității St. Andrews, în 2001. Kate păstrează legătura și cu acesta, invitându-l pe el și pe soția lui, Lady Natasha Rufus Isaacs, care la rândul ei face parte din aristocrația britanică, la ceremonia de căsătorie cu prințul William. Aceștia i-au întors favorul, invitând de asemenea cuplul regal la nunta lor, în 2013.

rupert_finch.jpg

Avocatul Rupert Finch
Foto: Hepta

3.Henry Ropner

Se zvonește că actuala ducesă s-a întâlnit cu Henry în perioada scurtă în care aceasta luase o pauză de la relația pe care o avea cu Prințul William, în 2007. Ropner este în prezent căsătorit, soția sa numindu-se Natasha Sinclair.

sursa_foto_linkedin_henry_ropner.jpg

Zvonurile spun că el este bărbatul cu care Kate s-a întâlnit în timpul despărțirii de Prințul William
Foto: LinkedIn

În final, câștigătorul inimii lui Kate este, așa cum bine-știm, Prințul William. Aceștia s-au cunoscut în 2001 pentru prima dată, în cadrul aceleiași Universități St. Andrews, din Scoția, însă nu au început să formeze un cuplu decât în 2003. Deși a existat acea perioadă în martie 2007 în care au decis să ia o pauză, cei doi au reușit să treacă peste neînțelegeri și după patru ani, s-au și căsătorit. Cuplul are doi copii, Prințul George și Prințesa Charlotte, care este cu doi ani mai mică, iar în prezent îl așteaptă pe cel de-al treilea.

william_si_kate.jpg

Kate și William, la ceremonia de logodnă
Foto: Hepta

 

 

 

 

loading...
Loading...