Viața s-a schimbat complet pentru Barack și Michelle Obama din luna ianuarie a acestui an, când s-a făcut trecerea oficială spre Donald și Melania Trump. Cei doi, la fel de îndrăgostiți ca atunci când s-au căsătorit, au avut parte de vacanțe incredibile în Europa, în care s-au relaxat și au uitat de grijile care le apăsau umerii nu cu prea mult timp în urmă.


Cum viața lor se desfășoară în Washington DC, fostul președinte al SUA și soția sa și-au închiriat o casă într-o suburbie. S-au îndrăgostit iremediabil de proprietatea impozantă, așa că au hotărât să o cumpere. Au plătit nu mai puțin de 8,1 milioane de dolari, semn că vor să prindă rădăcini în zonă. Casa are opt dormitoare și nouă băi, notează The Washington Post.

casa_obama.jpg

casa barack obama
Casa cumpărată de soții Obama are opt dormitoare și nouă băi
Foto: Hepta

 

Soții Obama plănuiesc să rămână în capitala SUA până când fiica lor cea mică, Sasha, va termina liceul. După ce au părăsit Casa Albă, Michelle și Barack au stat ceva vreme în casă închiriată ce-i aparținea secretarului de presă al lui Bill Clinton, dar apoi au cumpărat-o. Michelle și Barack mai dețin o casă în stil gerogian în nordul cartierului Hyde Park din Chicago.

obama_3.jpg

casa obama
Livingul spațios are vedere la curtea generoasă
foto: HomeVisit / Washington Fine Properties

 

Purtătorul lor de cuvânt a confirmat informația: "Având în vedere că domnul și doamna Obama vor mai sta în Washington cel puțin doi ani și jumătate, este de înțeles de ce și-au cumpărat o casă în loc să continue să închirieze proprietăți." Prețul plătit a transformat imobilul în al doilea cel mai scump din cartier, după cel al fondatorului Amazon, Jeffrey P. Bezos.

obama_4.jpg

casa obama
Bucătăria poate satisface nevoile unei familii cu doi copii adolescenți
foto: HomeVisit / Washington Fine Properties
Loading...