Ivanka Trump a devenit o femeie pe cât admirată, pe atât de controversată de când tatăl său, Donald Trump, a devenit președintele Statelor Unite și s-a mutat la Casa Albă. Fiica președintelui este remarcată și analizată, indiferent dacă se află pe stradă sau la evenimente oficiale. Cu toate acestea, Ivanka era cunoscută și înainte ca tatăl său să ia în primire mandatul de la Casa Albă, cochetând cu industria modei, la fel ca mama sa vitregă, Melania Trump.


Fiica cea mai mare a președintelui american este în prezent mamă a trei copii și o femeie de afaceri destul de influentă, dacă ținem cont de noua poziție pe care o are la Casa Alba, aceea de consilier al președintelui. Înainte de toate acestea, Ivanka a activat la începutul anilor 2000 și în industria modei.

model.jpg

ivanka
Ivanka Trump și-a început cariera în industria modei în anul 2000
getty

 

Aceasta a reprezentat case de modă celebre, defilând pentru Versace, Marc Bouwer sau Thierry Mugler. Mai mult decât atât, aceasta a apărut pe coperta revistelor apreciate, precum Forbes, Golf Magazine, Avenue și Elle Mexico.

Primul contact cu lumea reflectoarelor l-a avut la doar 16 ani, demonstrând că are calitățile necesare unui model de succes. 

trump.jpg

ivanka
Ivanka Trump a avut primul contact cu lumina reflectoarelor la 16 ani
getty

Frumoasa blondă nu este singura din familia Trump care este pasionată de modă, sora ei mai mica, Tiffany, călcându-i pe urme. Tânăra de 23 de ani a participat la un internship în cadrul celebrei reviste Vogue și a prezentat pentru Săptămâna Modei.

ivanka.jpg

ivanka
Ivanka Trump a fost un exemplu pentru sora sa mai mică
getty
 
 
Loading...