Visezi o nevastă sexy care te aşteaptă în fiecare seară cu masa pusă? În Japonia nu trebuie să te mai chinuieşti s-o cauţi. O găseşti fără probleme la restaurant, dacă plăteşti 600 de yeni (circa 20 de lei) pe oră.


Nu-ţi lua nevasta cu tine, închiriezi aici una! Restaurantul „Ore no Yome” (în traducere “Nevasta mea”) se bucură de un mare succes la Tokyo, în capitala Japoniei. Aici, este suficient să suni de la birou şi să rezervi o nevastă pe gustul tău care te aşteaptă surâzătoare în chiloţi sexy şi sutien, peste care străluceşte de curăţenie un şorţ. Nu mai trebuie să te oboseşti pentru a-ţi găsi o soţie care să te aştepte cu masa pusă. Plăteşti numai 37.200 de yeni (1.240 de lei), dacă vrei să ai o nevastă sexy o lună întreagă, timp de două ore pe zi, în plus faţă de plata consumaţiei de la restaurant. Avantajul este că partenera de viaţă de ocazie te face cu siguranţă fericit. Îţi zâmbeşte tot timpul, te alintă, nu e cicălitoare. Nu te supără nici măcar cu un cuvânt! Îţi aduce să mănânci orice îţi doreşti, fiindcă restaurantul este pregătit la orice oră cu orice fel de mâncare tradiţională gătită fără cusur.

foto1_110_270.jpg

local
“Eşti cel mai bun soţ din lume”
Foto Arhivă Personală

Totul decurge ca în cele mai frumoase vise. Soţia în ţinută sumară nu întârzie niciodată cu masa. De aceea, clienţii se înghesuie să obţină o soţie la restaurantul situat în cartierul Higashi Ikebukuro. Telefoanele sună neîncetat pentru rezervări. În cafenea, şi femeile pot să-şi comande soţi de ocazie care să le servească la masă. Aceştia le oferă masa îmbrăcate în chiloţi şi şorţ, iar preţul închirierii e acelaşi.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: