Donald Trump aruncă în stânga și dreapta cu milioane de dolari și asta a făcut dintotdeauna. S-a născut într-o familie bogată, iar banii s-au lipit de el ca de nimeni altul, așa că nu este de mirare de ce și-a permis să-și construiască prin toată America domenii impresionante.


Cel din Florida, denumit de presa internațională “Casa Albă de iarnă”, este de-a dreptul impresionant. Doar una dintre camerele conacului a fost decorată cu foițe de aur în valoare de cinci milioane de dolari.

În 1985, domeniul a fost cumpărat pentru fabuloasa sumă de opt milioane de dolari, alături de mai multe antichități și piese de mobilă impunătoare. În 1995, Donald Trump a transformat totul într-o afacere, într-un resort exclusivist pentru oamenii cu foarte mulți bani.

Exteriorul este amenajat în stil spaniol, iar interiorul este inspirat din designul francez al secolului al XVII-lea, cu finisaje din aur și cristal în stil Ludovic al XIV-lea, inclusive mânerele ușilor și robineții din baie. Cel de-al 45-lea președinte American a investit aproape 100.000 de dolari și pentru patru chiuvete din aur.

casa_donald1.jpg

casa donald trump
Interioare amețitoare
Foto: Splash News

 

Trump a angajat un artist care să-i amenajeze sala de bal ca a nimănui altcuiva. A aruncat cu cinci milioane de dolari pentru foițele de aur cu care a împodobit doar acea cameră. Și pentru o sală de mese cu adevărat impresionantă a ales un design apropiat Palatului Chigi, aflat în Roma, unde tronează o masă la care au loc 34 de persoane, încrustată cu pietre prețioase.

Casa principală, construită în 1927, are 128 de camera, dintre care 58 sunt dormitoare și 33 sunt băi. Pe domeniu mai există șase terenuri de tenis, unul de golf, unul de crichet, spa, sala de sport, piscină, un bistro, plajă privată, potrivit The Sun.

casa_donald.jpg

casa donald trump
Domeniul lui Donald Trump rivalizează cu palatele europene
Foto: Splash News

 

De când Donald a devenit liderul lumii libere, taxa de membr  la Mar-a-Lago s-a dublat, ajungând la 200.000 de dolari, la care se adaugă încă 13.000 de dolari anual.

La petrecerea găzduită de Donald Trump în palatul din Palm Beach, Florida, 700 de membri ai clubului au dat 1000 de dolari per cuplu pentru a petrece în maiestuoasa sală de bal a magnatului. S-au răsfățat cu preparate fine: caviar, sushi, homar, scoici și cea mai scumpă șampanie.

casa_donald_4.jpg

casa donald trump
Un interior amețitor
Foto: Splash News

 

Costurile de întreținere nu sunt deloc de lepădat, dar un miliardar își permite. Trei milioane de dolari se duc în fiecare an pentru menținerea resortului luxos la același nivel de extravaganță.

casa_donald_5.jpg

casa donald trump
Domeniul este impunător din orice unghi
Foto: Splash News
 
 
Loading...