Donald Trump, afirmații vulgare la adresa fiicei sale, Ivanka, într-o înregistrare compromițătoare

Ultima actualizare:

    Donald Trump i-a permis unui jurnalist să folosească un vocabular indecent față de fiica sa, IvankaFoto: Getty
Donald Trump i-a permis unui jurnalist să folosească un vocabular indecent față de fiica sa, IvankaFoto: Getty

Presa americană a publicat un nou material video compromițător despre Donald Trump în care acesta a făcut câteva afirmații insultătoare la adresa femeilor, inclusiv a fiicei sale, Ivanka (34 de ani).

CNN a publicat câteva fragmente din interviurile acordate de Trump junalistului Howard Stern în urmă cu două decenii și s-a constatat că miliardarul i-a permis moderatorului să folosească un vocabular degradant la adresa fiicei sale, Ivanka, ba chiar susținându-i opinia.

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump
Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump

Întrebat dacă Ivanka – pe atunci avea 23 de ani - și-a pus implanturi cu silicoane la sâni, Trump îl asigură pe jurnalist că nu s-a întâmplat acest lucru, informează Digi 24. Howard Stern a insistat însă și a continuat să afirme despre Ivanka faptul că a devenit o femeie voluptoasă. „De fapt ea a fost mereu voluptoasă. Fiica mea, Ivanka este frumoasă.” „Pot afirma despre ea că este o adevărată «bucățică»?”, a insistat moderatorul, în timp ce Trump i-a răspuns fără rezerve afirmativ.

În alte interviuri, candidatul republican a afirmat că din punctul său de vedere, femeile de peste 35 de ani sunt foarte atrăgătoare – parafrazându-l într-o manieră mai voalată - și chiar a declarat că a întreținut relații sexuale cu mai multe concurente de la Miss Univers. „S-ar putea spune că este un conflict de interese, dar știi, este genul de lucruri la care te gândești mai târziu. Poâi să spui că, în calitate de proprietar al concursului, este obligația ta să faci acest lucru.”

Melania Trump, a declarat că s-a simțit ofensată de afirmațiile lui Donald Trump
Melania Trump, a declarat că s-a simțit ofensată de afirmațiile lui Donald Trump

După publicarea declarațiilor vulgare la adresa femeilor făcute în 2005, mai mulți lideri republicani și-au retras susținerea față de Donald Trump – chiar și soția sa, Melania Trump, s-a simțit ofensată de afirmațiile omului de afaceri.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net