Donald Trump spune că nu are nevoie să se testeze deocamdată pentru coronavirus: ”Nu sunt simptome”

Ultima actualizare:

    Donald Trump susține că nu are niciun simptomFoto: Arhiva Click!
Donald Trump susține că nu are niciun simptomFoto: Arhiva Click!

Donald Trump a anunțat că dacă este nevoie va fi testat pentru noul coronavirus, doar că deocamdate nu are rost, deși recent a călătorit alături de unul dintre colaboratorii săi, care mai apoi s-a plasat voluntar în carantină. Președintele american susține că nu are niciun simptom specific și că se simt efoarte bine.

Presa americană a tot făcut speculații în ultimele zile, cu privire la starea de sănătate a liderului de la Casa Alba. Donald Trump i-a asigurat pe jurnaliști că nu are niciun rost să se testeze, dar că va asculta de medicul său, în cazul decide că trebuie luate măsuri.

”Mă simt foarte bine, dar nu este mare lucru să te testezi. Este un lucru pe care ați fi pregătit să-l fac, dar am discutat cu medicul Casei Albe şi spune că nu există niciun motiv s-o fac, nu sunt simptome, absolut nimic. Dacă ar exista (simptome), aţi fi primii care ar şti. Poate chiar mi-aţi spune voi”, a declarat Donald Trump, la finalul unei întâlniri cu aleşi republicani din Congres, potrivit news.ro.

1.000 de cazuri de coronavirus în SUA

Numărul de cazuri de infectare cu Covid-19 a depăşit 1.000 în Statele Unite, unde Massachusetts şi Michigan au declarat stare de urgenţă. În total, 38 de state americane au pacienţi testaţi pozitiv. Statul Washington este cel mai afectat, cu aproximativ 280, urmat de California şi New York, cu peste 170.

Doi republicani care s-au aflat în contact cu Donald Trump, izolați la domiciliu

Doi republicani care s-au aflat alături de preşedinte în ultimele zile şi viitorul şef de cabinet al lui Donald Trump s-au izolat în mod voluntar luni (9 martie), după ce au fost expuşi virusului. Unul dintre ei, alesul în Camera Reprezentanţilor Matt Gaetz, a anunţat marţi pe Twitter că rezultatul testului său de covid-19 este negativ.

Cu toate acestea, el va respecta întreaga perioadă de carantină, până joi (12 martie). Matt Gaetz s-a aflat la bordul avionului prezidenţial Air Force One luni, după ce a fost expus noului coronavirus la o conferinţă, la Washington, la sfârşitul lui februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net