Dovada că Hillary Clinton a mințit. Imaginea care o compromite

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton își pierde din credibilitateFoto: Getty
Hillary Clinton își pierde din credibilitateFoto: Getty

Cadidata Democraților la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii a fost prinsă, din nou, cu minciuna. Presa internațională a „dezgropat” o fotografie care o compromite pe Hillary Clinton, cea care se vrea „nepătată” de trecutul ei politic. În nenumărate rânduri, Hillary a spus că nu îl cunoaște pe Donald Trump, apoi a schimbat foaia și a declarat că era conștientă de existența controversatului om de afaceri. Acum, soția lui Bill Clinton e pusă în încurcătură.

O imagine valorează cât 1000 de cuvinte. Ce căuta Hillary Clinton la cea de-a treia nuntă a republicanului Donald Trump, în anul 2005? „Eram în trecere prin Florida și m-am gândit că ar fi distractiv să mă duc la această nuntă”, a spus ea, potrivit The Daily Beast.

La scurt timp, Donald Trump a spus presei: „I-am spus să vină și a venit. Nu avea de ales deoarece am făcut donații pentru fundația lui Clinton”.

Hillary Clinton, prinsă din urmă de trecutul „murdar”

Deși Bill Clinton nu a fost prezent la ceremonia religioasă, a luat parte la petrecerea de după, care a avut loc în Florida, la palatul lui Trump, Mar-a-Lago: „Fiind un contribuitor important, le-am cerut să fie acolo (soților Clinton n.r), nu aveau de ales și acesta este exemplul perfect cu tot ce este greșit în țara asta. America este condusă de donatori, interese și de grupurile de interese. Nu este o formulă prea bună pentru succes. Cu mine, nu există grupuri de interese. Unicul meu interes este SUA”.

Nunta care explică alegerile electorale

Cruz is right, Trump has supported Hillary Clinton. And she and Bill were at his wedding: https://t.co/NtxQLHWC2C pic.twitter.com/9j5iqT0Sqh— PolitiFact (@PolitiFact) 11 martie 2016

Cruz is right, Trump has supported Hillary Clinton. And she and Bill were at his wedding: https://t.co/NtxQLHWC2C pic.twitter.com/9j5iqT0Sqh

Nu de puține ori Donald Trump a declarat că toți candidații la prezidențiale sunt controlați, mulți dintre ei chiar de el. Republicanul promovează un cult al personalității greu de digerat de contracandidații din partea Democraților. Cu toate acestea, ipocrizia lui Hillary Clinton aproape că o întrece pe cea a lui Trump. Cu siguranță, soția lui Bill Clinton nu era acolo pentru că se simțea obligată de Donald Trump, ci pentru este fascinată de bogăție. Ea și Bill par foarte fericiți în imaginile în care apar alătur de Trump și de soția lui, Melania Knauss. Setea de bani pe care încearcă să o ascundă Hillary Clinton au făcut-o oarbă la viitorul pe care avea să și-l construiască în politică.

După ce ea și soțul ei au făcut mai mult de 150 milioane de dolari prin simpla lor prezență în anumite locuri, Hillary a ținut să se descrie drept un om foarte diferit de cei „cu adevărat bogați”. Acum, doi candidați ce par extrem de diferiți, dar care, în fond, au multe lucruri în comun, se confruntă pentru „cârma” Statelor Unite. Toate acestea se întâmplă la 11 ani după ce Hillary Clinton a stat în primul rând la nunta lui Donald Trump, cel pe care a spus că nu îl cunoaște.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net