Drama lui Meghan Markle: nu îşi poate vedea mama, deşi a străbătut mii de kilometri pentru a-i fi aproape

Ultima actualizare:
Harry are o relaţie foarte bună cu Doria, soacra sa
Harry are o relaţie foarte bună cu Doria, soacra sa

Meghan Markle şi prinţul Harry au decis , în urmă cu două luni, să renunţe la titlurile avute şi la roluri avute în cadrul Casei Regale pentru a trăi departe de atenţia presei. Iniţial aleseseră Canada ca a doua casă, însă se pare că cei doi soţi şi micuţul lor, Archie, nu s-au acomodat. Au analizat situația și au hotărât să se mute mai aproape de mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, care trăiește în însoritul Los Angeles. În ciuda faptului că acum se află la doar 16 kilometri de ea, nu au reușit să se întâlnescă cu Doria, cea care la nunta regală a iscat controverse pentru că nu a dorit să renunțe la pierce-ingul din nas. Iată care este motivul pentru care ducii de Sussex nu au întâlnit-o încă pe Doria.

Meghan Markle nu și-a întâlnit mama de când s-a mutat în Los Angeles, în ciuda faptului că locuiește la doar 16 kilometri distanță de aceasta. Motivul pentru care Harry nu și-a revăzut soacra cu care se înțelege atât de bine este unul simplu care ține de respectarea regulilor de autoizolare pentru a preveni răspândirea noului virus. O sursă apropiată celor doi a declarat pentru publicația The Sun că ducesa de Sussex suferă enorm că nu poate fi, momentan, alături de mama sa.

„Meghan este foarte tristă căci Doria este motivul principal pentru care s-au mutat aici, iar în prezent nu o poate vedea deloc din pricina epidemiei. Din cauza vârstei, Doria are ceva probleme de sănătate, iar ducii de Sussex respectă cu strictețe regulile impuse de autorități în perioada aceasta. Vorbesc zilnic la telefon, dar nu este același lucru precum o întrevederee, în mod evident”, a conchis sursa.

Doria Ragland locuieşte în Los Angeles şi este instructor de yoga
Doria Ragland locuieşte în Los Angeles şi este instructor de yoga

Potrivit sursei, Meghan îşi va dedica timpul activităţilor filantropice, iar alături de Harry va continua să caute casa la care visează, în zona Malibu. Conform zvonurilor din presa britanică, ducii de Sussex au în vedere o locuinţă luxoasă a cărei achiziţionare ar costa nu mai puţin de douăzeci de milioane de dolari.

Printre cei care le-ar fi vecini, în eventualitatea în care decid să se mute în Malibu, se numără nume celebre de la Hollywood și din industria modei. Cindy Crawford, Courtney Cox, Leonardo DiCaprio, Steven Spielberg, sunt doar dintre câțiva dintre ei.

Meghan Markle și-a „împrumutat” vocea pentru un documentar Disney

Meghan visează să întruchipeze cândva un personaj dintr-un film cu superoi, însă până va veni acel moment se pare că a acceptat să colaboreze cu Disney. Disney Nature a anunțat că Ducesa de Sussex a narat documentarul “Elephant”,  lansat pe platforma Disney+ pe data de 3 aprilie. 

Prinţul Harry are o relaţie foarte bună cu soacra sa


    Harry are o relaţie foarte bună cu Doria, soacra sa Foto Gettyimages
Harry are o relaţie foarte bună cu Doria, soacra sa Foto Gettyimages

Într-un interviu pentru BBC, dinainte nunţii, Harry a spus că Doria este "o persoană incredibilă". Ea a stat şase săptămâni în Marea Britanie, cu Meghan şi Harry, după naşterea lui Archie. Mama lui Meghan a mai pertrecut cu ei Ziua Recunoştiinţei, în noiembrie, dar şi Crăciunul în Vancouver. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net