Luca Iclodean este una dintre persoanele rănite în timpul masacrului care a avut loc în Las Vegas, în timpul unui concert de muzică country. Nu ar mai fi fost în viaţa dacă o americancă, care lucra ca barmaniţă la festival , nu ar fi avut curajul de a-l ajuta într-un moment critic.


Luca probabil nu ar fi supraviețuit masacrului, dacă nu o întâlnea pe Lenea. Cei doi încercau să se salveze de rafala de gloanțe și să intre în rulota tânărului: ”Dintr-o dată, mi-a spus: „Am fost lovit. Mi-am tras mâna și am văzut că era acoperită de sânge. L-am văzut pe Luca și mâna lui, iar în cealaltă mână avea telefonul, pe ecran era o poză cu mama lui. Atunci i-am zis: „OK, nu pot să te las. Sunt aici. Hai să mergem. Trebuie să scăpăm de aici, trebuie să ne mișcăm din punctul ăsta chiar acum. Nu stiu dacă Dumnezeu mi l-a scos în cale la momentul potrivit, dar el mi-a dat putere să încep să trec peste ce s-a întâmplat. Luca este eroul meu. Faptul că a supraviețuit și că se simte mai bine pe zi ce trece mă face să fiu extrem de fericită” , a declarat femeia cu ochii în lacrimi într-un interviu acordat Fox 40.

Potrivit Digi24, Luca a ajuns la spital în stare critică la spital și a fost dus de urgență în sala de operații. După ce medicii i-au extirpat o parte dintr-un plămân, în cadrul unei operații care a durat peste 7 ore, starea tânărului s-a îmbunătățit, iar chirugii le-au spus părinților că Luca va supraviețui.

 

Loading...